Spanyol foci

Iscót magához láncolta a Real Madrid

  • ivan
megosztom

2022-ig meghosszabbította szerződését a Real Madrid csapatával Isco. A spanyol válogatott középpályás kivásárlási árát 700 millió euróban szabta meg a klub.

A Real Madrid közlése szerint új szerződést kötött Iscóval, amelynek értelmében a spanyol válogatott középpályás 2022-ig kötelezte el magát a király gárdához és évente 6 millió eurót keres majd.

Az új megállapodás igazán érdekes része azonban a 25 éves játékos kivásárlási ára, amelyet potom 700 millió euróban határoztak meg Madridban.

fotó: realmadrid.com

Az egészen brutálisan magas összegben komoly szerepe lehetett a PSG nyári "ámokfutásának", hiszen Neymar és Mbappé szerződtetése is soha nem látott magasságokba repítette az átigazolási összegeket.

Iscóval együtt Marcelo is aláírta az új szerződést, a brazil hátvéd szintén 2022-ig kötelezte el magát.

Isco iránt egyébként a nyáron több európai sztárcsapat is érdeklődött, szó volt többek között a Barcelona és a Bayern München próbálkozásáról is, ám végül Isco maradt, Zidane pedig számol is a spanyol játékmesterrel. Isco mind a három bajnokin és a szerdai BL-meccsen is pályára lépett, vagyis az idei szezonban lényegesen nagyobb feladat hárulhat rá, mint a tavalyiban.

A Real Madrid a hétvégén a Real Sociedad vendége lesz. A fővárosiak komoly nyomás alatt vannak, hiszen máris összeszedtek négy pont hátrányt a Barcelonával szemben, így az újabb botlás már nem fér bele nyomban a szezon elején. A bukik óvatosak voltak a Real szorzójával, hiszen a Ronaldo és Marcelo nélkül felálló királyi gárda sikere 1.65-ös szorzón fogadható a   -n. 

[2580571] 2017-09-17 20:45:00 Real Sociedad - Real Madridx;

 

megosztom