Bajnokok Ligája

Most tényleg megéri a Real klasszisaira fogadni

Cristiano Ronaldóról szólhat a szerda este, ha pedig önzetlen is lesz a portugál, nagyon szépet kaszálhatunk.

Talán felesleges is különösebben elemezni a Real Madrid-APOEL Nicosia BL-csoportmérkőzést, a realitások szerint kizárólag az a kérdés, hogy a spanyol csapat hány góllal akarja megsemmisíteni ciprusi ellenfelét. A két fél legutóbbi randevúján 180 perc alatt nyolcat hintett a Madrid, márpedig az egy ennél erősebb APOEL volt. Ha hiszünk abban, hogy a Real ezúttal is kitömi ellenfelét, érdemes lehet körülnézni a különböző gólszerzős piacokon.

Ennek főszereplője lehet Cristiano Ronaldo és Gareth Bale is, Karim Benzema ugyanis sérülés miatt nem lép majd pályára. Természetesen a várható gólgála okán nem számíthatunk busás pénzösszegre, ha Ronaldo (1.25) vagy Bale (1.58) betalál, így a kiegészítő piacokon érdemes körülnézni a halványzöld irodánál.

Fotó: ESPN

Kétségünk se legyen felőle, hogy mindkét sztár kettőzött erővel hajt majd annak ellenére is, hogy ez egy ajándék három pontnak tűnik. Ronaldónak a formáját kell megőriznie, amíg eltiltása tart, míg Bale-re így is nagyon fújnak a Bernabeúban a gyengélkedése miatt, így neki sok törlesztenivalója akad. Zinedine Zidane csapata ráadásul kínos bajnoki botlásokon van túl, így mikor, ha nem most jelezné a csapat, hogy szó sincs krízisről.

Igen jó oddsot kapunk arra, ha legalább kétszer betalálnak (Ronaldo: 2.40, Bale: 4.00), míg a mesterhármasokkal még nagyobbat kaszálhatunk (6.00, 10.00). Itt természetesen inkább CR7 felé érdemes kacsintgatni, a portugál tavaly kétszer tudott triplázni, kétszer duplázni, 2012-ben Madridban pedig szintén kétszer volt eredményes.

Fogadhatunk arra is, hogy a játékosok mindkét félidőben betalálnak, márpedig ha arra gondolunk, hogy Ronaldo 90 percig biztosan pályán lesz, elgondolkodhatunk a 4.25-ös szorzón erre a kimenetelre.

Érdekes kombináció 15-szörös szorzóért, hogy Ronaldo gólt lő és lapot is kap, ám ilyenre tavaly csupán két mérkőzésen volt példa, de ha az eltiltás frusztrációja még mindig érződik a luzitán klasszison, még akár zöldülhet is a tipp.

A nekünk legjobban tetsző fogadásra szintén 4.25-szörös haszon reményében fogadhatunk, ez pedig az lenne, hogy Cristiano Ronaldo gólt szerez és gólpasszt ad. Noha ilyenre tavaly egyszer sem volt példa a Bajnokok Ligájában, mivel amikor gólt szerzett, akkor gólpasszt nem adott és fordítva, az jó kiindulási alap lehet, hogy a 13 találkozóból csupán kettő volt olyan, amikor egyik sem jött össze neki. Két, valamint három évvel ezelőtt viszont három-három ilyen találkozót is lejátszott, míg a 2013/14-es szezonban a 11 BL-meccsen négyszer gólt lőtt és gólpasszt adott.

hatharom.com
Cristiano Ronaldo gólt szerez és gólpasszt is ad
Odds: 4.25
[2620512] 2017-09-13 20:45:00 Real Madrid - APOEL Nicosiax;