Bajnokok Ligája

Keserédes lehet Coutinho visszatérése

A brazil támadó először léphet pályára idén a Liverpoolban, ám a Vörösöknek igen nehéz dolguk lesz.

Nem kizárt, hogy kicsit puskaporos lesz a levegő szerda este az Anfield Roadon, Philippe Coutinho ugyanis először léphet pályára idén a Liverpool csapatában. Noha a brazil játékos a Kop egyik nagy kedvencének számít, a nyári huzavona után sokan berágtak a 25 éves futballistára a különböző hisztijei miatt, így ha Jürgen Klopp bizalmat szavaz legértékesebb portékájának, akár még a füttyszó is elképzelhető. És akkor még nem is említettük az igen kellemetlen ellenfelet, vagyis a Sevilla csapatát.

Klopp bevallása szerint Coutinho a gyógyuló hátsérülése miatt csak a kispadon kap helyet a mérkőzés elején, ám vélhetően kap majd játéklehetőséget a kulcsfontosságú BL-derbin. A maródiak listáját gyarapítja azonban Nathaniel Clyne, Adam Lallana, Mohamed Szalah és Simon Mignolet is, így az ő játékukra nincs sok esély.

   
Liverpool Döntetlen Sevilla
1.65 3.90 4.60

"Játszunk szerdán, játszunk szombaton, játszunk, játszunk, játszunk, játszunk, játszunk... A következő hetek így néznek majd ki, így különösen figyelnünk kell arra, milyen edzésmunkát végzünk.

Mind nagyon örülünk, hogy Coutinho ismét rendelkezésre áll, remélhetőleg csakhamar teljesen felgyógyul" - nyilatkozta a mester. Klopp emellett elárulta, Szalah csak elővigyázatosságból pihen, míg Mignolet-t Loris Karius pótolja a Liverpool kapujában.

Ami a másik oldalt illeti, az andalúz csapat az Espanyol elleni botlást hamar kiküszöbölte, a Getafe és az Eibar ellen is kapott gól nélkül hozták a három pontot, így továbbra is veretlenek idén. Berizzo mesternek leginkább Nolito hiánya okozhat majd fejtörést, így papírforma szerint Ben Yedder lesz az ék, aki a Basaksehir elleni oda-visszavágón és az Eibar ellen is eredményes tudott lenni.

Szalah ezúttal nem lehet csapata segítségére

A hiányzók egyértelműen a Sevilla javára billentik a mérleg nyelvét, azt azonban ne felejtsük el, hogy az andalúzok csapata is messze van még a késztől. Mivel a két gárdának igen baráti lett a sorsolása a BL-ben - mind a Maribor, mind a Szpartak Moszkva a kötelezően legyőzendő kategória -, olyan nagyon cidriznie a vesztes félnek sem kell majd. Vélhetően gólgazdag, lendületes találkozót látunk majd, egyik csapatnak sem sajátja az óvatos futball, így akár egy jó kis adok-kapok is kialakulhat.

Mivel csupán 1.50-es szorzóval fogadhatunk arra, hogy lesz legalább három gól és arra is, hogy mindkét csapat betalál, az értéket inkább az x2-ben látjuk, 2.10-es szorzóért.

Játssz velünk a Trollfoci kocsmájának értékes nyereményéért! Katt a képre a részletekért!

2017-09-13;42
[2620426] 2017-09-13 20:45:00 Liverpool - Sevillax;