Bajnokok Ligája

Ilyen oddsot fizetnek egy madridi Sallai-gólra

  • ivan

Nem mondhatnánk, hogy sűrűn lép pályára magyar játékos a Bernabéu-ban, a 20 éves Sallai Roland most élete meccsére készül.

Mint ismert, a Pintér Attila által csak a "felcsúti Maradonaként" becézett Sallai Roland az átigazolási időszak utolsó napjaiban aláírt a ciprusi APOEL Nicosiához, amely a Transfermarkt szerint 2 millió eurót fizetett a magyar támadóért.

1x2    
Real Madrid Döntetlen APOEL
1.04 12.00 29.00

Sallai a hétvégén már át is esett a hivatalos bemutatkozáson, a Salamis ellen 4-1-re megnyert idegenbeli bajnokin góllal és egy kiharcolt büntetővel vétette észre magát. A jó debütálás egyben azt is jelentheti, hogy Sallai ott lehet szerda este is az APOEL kezdőjében.

Az APOEL utoljára 2012 áprilisában járt Madridban, akkor szintén a BL csoportkörében ütköztek a felek. A királyi gárda 5-2-es győzelmével végződő találkozón Cristiano Ronaldo duplázott, de betalált Kaká, Di María és Callejón is. A portugál gólvágó ezúttal is főszereplő lehet, olyannyira, hogy akár egy 4.25-ös szorzóval kecsegtető fogadásra is beszállhatunk.

Sallai Roland nagy napja lehet a szerdai

De most foglalkozzunk inkább a magyar válogatott támadóval. Az egyik netes fogadóiroda külön piacokat nyitott a ciprusiak csatárára, és azt kell, hogy mondjuk, hogy igen komolyat lehet kaszálni egy magyar góllal.

Egy Sallai-találat 15-szörös pénzzel kecsegtet, ha pedig ő nyitja vagy zárja a gólok sorát, azzal már több mint 50-szeres oddsot lehet megcsípni. Bár már egy gól is óriási bravúrnak számítana a fiatal játékostól, a bukik nem zárták ki a lehetőség, hogy duplázzon vagy akár triplázzon a Bernebéu-ban, utóbbi opcióra már 501-szeres pénzt fizetnek ki a bukmékerek.

Akárhogy is, Sallai Rolandnak köszönhetően a világ egyik leghíresebb stadionjában láthatunk magyar játékost focizni. Ha lő gólt, ha nem, ez már önmagában is komoly siker.

Sallai Roland szorzói
Legalább egy gólt szerez Első gólt szerzi Utolsó gólt szerzi 2 vagy több gól 3 vagy több gól
13.00 51.00 51.00 126.00 501.00
[2620512] 2017-09-13 20:45:00 Real Madrid - APOEL Nicosiax;