Nemzetközi foci

Bajban Európa, az MCN nem kegyelmez

A PSG hivatalosan is bejelentkezett a kontinens legjobb csapata címéért.

Második mérkőzését játszotta együtt az MCN-trió, azaz Mbappé, Cavani és Neymar, ám kegyelemről ezúttal sem esett szó. Miután a PSG öt góllal terhelte meg a Metz hálóját, a Celtic Parkban is hintettek a franciák egy ötöst, és a riválisok legnagyobb sajnálatára úgy tűnik, új éra kezdődött a francia fővárosban.

A triumvirátus mindkét meccsen majdnem végig a pályán volt, 180 perc alatt pedig nyolc gól és három gólpassz a mérlegük, ráadásul a testvériesség jegyében a legfőbb gólvadász Cavani mellett Mbappé és Neymar is betalált két-két alkalommal. Érdemes ráadásul megnézni a gólokat, a franciák ugyanis igencsak hanyag eleganciával szerezték találataikat, bolondot csinálva a skót védőkből.

Az ötgólos idegenbeli siker értékét tovább növeli, hogy a skót bajnok európai kupamérkőzésen még soha nem kapott ki ilyen arányban hazai pályán, sőt ebben az évezredben csak négy csapat tudott legalább három gólt szerezni a Celtic Parkban a Bajnokok Ligájában.

Mindezek fényében valószínűleg nem vállalunk hatalmas kockázatot, ha azt mondjuk, a párizsiak a sorozat egyik nagy favoritjává léptek elő, amit jól jelez, hogy már csak a Real Madrid címvédésre látnak nagyobb sanszot a bukmékerek.

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?
Real Madrid 5.00
PSG 6.50
Bayern München 7.00
Barcelona 7.00

A párizsiak hétvégén a szezont remekül kezdő Lyont fogadják hazai pályán, ám Depayék két nappal kevesebbet pihenhetnek majd a derbire, így ne csodálkozzunk, ha az eddig veretlen piros-kékek is alaposan belerohannak a robogó párizsi expresszbe. Neymarék legalább háromgólos sikerére 1.90-es szorzóval fogadhatunk a    -n.

Játssz velünk a Trollfoci kocsmájának értékes nyereményéért! Katt a képre a részletekért!