Bajnokok Ligája

Gyakorlatilag az első körben kieshet a Roma

Nehéz elképzelni, hogy ha hazai pályán kikap az olasz csapat, akkor maradjon még esélye a továbbjutásra.

Brutálisan erős triumvirátus gyűlt össze a Bajnokok Ligája C csoportjában. Papírforma szerint a Chelsea és az Atlético Madrid a kvartett favoritjai, de alighanem mindkét gigász eltekintett volna a Romától, mint harmadik fél. Azonban, ha az olaszok tényleg borsot akarnak törni a riválisok orra alá, muszáj otthon megverniük őket.

Fotó: sportsnet.com

Talán még jól is jött Dzekóéknak, hogy hétvégén a heves esőzések miatt nem kellett pályára lépniük Genovában, így még néhány napot hozzá tudtak adni a felkészüléshez. És bizony kell is a koncentráció Di Francesco csapatának, hiszen a Farkasok nem kezdték kirobbanó formában az idényt, a felkészülési időszak botladozásai után az Inter három ponttal távozott az Olimpiai Stadionból.

   
Roma Döntetlen Atlético Madrid
2.65 3.05 2.65

Hiába első forduló, azt Di Francesco mester is elismerte, hogy akár a továbbjutásról is dönthet a keddi 90 perc. "Óriási háború, őszinte csapatok között. Akár a továbbjutóról is dönthet" - fogalmazott a tréner.

A szezon egyelőre a másik oldalon sem fenékig tejfel, a Tico három mérkőzésen csupán öt pontot szerzett, igaz, Simeonéék még nem vették birtokba új otthonukat, a Wanda Metropolitano Stadiont, így a Roma ellen már negyedszerre játszanak majd otthonuktól távol.

Tippelj az értékes nyereményekért!

Ami a hiányzókat illeti, mindkét csapatnál gyakorlatilag teljes a keret, a Farkasoknál Alessandro Florenzi például 12 hónap után első mérkőzésére készül. Noha az olaszok nem játszottak hétvégén, fáradtság talán a spanyoloknál sem üti fel fejét, hiszen az argentin tréner rotálta csapatát a Valencia ellen.

[2620462] 2017-09-12 20:45:00 Roma - Atlético Madridx

Habár a fogadóirodák többségénél az Atlético Madrid a mérkőzés favoritja, nem árt megemlíteni, hogy a Matracosok idegenben azért nem annyira számítanak félelmetes ellenfélnek, mint hazai pályán.

A spanyolok az utolsó 17 idegenbeli BL-meccsükből csak 6-ot nyertek meg, viszont 7-szer is vereséget szenvedtek.

A teher ugyanakkor inkább az olaszokon lesz, hiszen a döntetlen számukra lenne rossz eredmény. Mindezek szellemében támadó futballt remélünk a Farkasoktól, míg a vendégek nem esnek majd kétségbe, amíg 0-0-t mutat az eredményjelző. Mi azonban a győzelmi kényszer ellenére is a kevés gólra tippelnénk inkább.

[2620462] 2017-09-12 20:45:00 Roma - Atlético Madridx;
2017-09-12;42
2017-09-13;42