Bajnokok Ligája

Brutálisan nagyot kaszálhatunk Ronaldóval!

Cristiano Ronaldóra több, mint ötszörös pénz reményében fogadhatunk az induló BL-szezonban.

Az elmúlt két év győztesére, a hét szezon alatt öt címet is begyűjtő Cristiano Ronaldóra fogadhatunk legalacsonyabb szorzóval, ami a Bajnokok Ligája gólkirályának személyét illeti. De ki, ha nem a portugál klasszis?

Röviden elintézhetjük annyival, hogy senki, felesleges is tovább keresgélni. A Real Madridnak ugyanis pont tökéletes ellenfelek jöttek szembe a csoportkörben, a gyengécske APOEL, valamint az offenzív futballt játszó Borussia Dortmund és a nem túl acélos védelmű Tottenham Hotspur ellen is hat meccsen bőségesen termelhet a Real Madrid sztárja.

A portugál klasszis mellett szólhat ráadásul az is, hogy a bajnokságban még két fordulóig nem léphet pályára, így erejét tartalékolhatja a kupasorozatra.

A lista második helyén nem túl meglepő módon Lionel Messit találjuk, ám az ő szorzója alig magasabb, mint kollégájáé, míg a futottak még kategóriában Lewandowski, Neymar, Suárez és Lukaku található.

Ki lesz a BL gólkirálya?
Cristiano Ronaldo 5.50
Lionel Messi 6.50
Robert Lewandowski 12.00
...  
Gabriel Jesus 31.00

Ha esetleg nagyot szeretnénk álmodni, akkor a fent említett úriemberek helyett mi inkább a Manchester City üdvöskéjét, Gabriel Jesus-t ajánljuk, hiszen az angolok Napoli-Feyenoord-Sahtar Donyeck csoportja egészen megszórhatónak hangzik. A Liverpool ellen duplázó csodagyerekre 31-34-szeres szorzóval fogadhatunk.

hatharom.com
Cristiano Ronaldo lesz a Bajnokok Ligája gólkirálya
Odds: 5.50

A Real Madrid APOEL elleni sikerére 1.04-es szorzóval fogadhatsz a    -n.

Játssz velünk a Trollfoci kocsmájának értékes nyereményéért! Katt a képre a részletekért!