Bajnokok Ligája

Angol gigászokkal nyernénk - tippek a BL-re

A Chelsea, a Manchester United és a Manchester City együttesire fogadunk a BL-csoportkörének első fordulójában.

Magabiztos sikerrel kezdhet a Chelsea a BL-ben. - Fotó: twitter.com/chelseafc

Chelsea-Qarabag Baku
Tipp: Chelsea -1 (európai hendikep)
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

A Chelsea egy év szünet után tér vissza a legrangosabb európai kupasorozatba, s gyengébb ellenfél ellen nem is kezdhetne, mint az azeri Qarabag. A vendégek már annak is örülhetnek, hogy bejutottak a csoportkörbe, s olyan csapatok ellen játszhatnak, mint a Chelsea, a Roma vagy az Atlético Madrid.

Az előbbi felsorolásból megállapítható, hogy a Qarabagon kívül a másik három csapat vélhetően ádáz csatát vív majd a továbbjutásért, vagyis az azeriek ellen egyik sztárcsapat sem hibázhat. Szerintünk a Kékek nem is botlanak majd kedden, sőt, ha csak félgőzzel játszanak, akkor is illene nyerniük legalább két találattal.

[2620461] 2017-09-12 20:45:00 Chelsea - FK Karabakhx;

Manchester United-Basel
Tipp: Manchester United
Odds:
 1.18 @ Tippmixpro

A Chelsea-hez hasonlóan a Manchester United is egy év kihagyás után tér vissza a Bajnokok Ligájába, a Vörös Ördögök annak köszönhetik idei BL-szereplésüket, hogy az előző szezonban megnyerték az Európa Ligát.

Azóta még inkább erősebb és egységesebb José Mourinho csapata, a United pazarul teljesít idén, s vezeti a Premier League-et. Ezzel szemben a Basel gyengült a nyáron, s a svájci pontvadászatban is botladozik, hétvégén hatalmas meglepetésre hazai pályán a Lausanne együttesétől kapott ki, az utolsó három bajnokiján nyeretlen maradt, s mindössze a harmadik helyet foglalja el a Super League-ben.

Noha 2011-ben a Basel ütötte el a továbbjutástól a Unitedet a BL-csoportkörében, perpillanat a felek közt igen komoly a differencia az angolok javára. Így pedig azon a véleményen vagyunk, hogy a Vörös Ördögök kedd este harmadik nekifutásra végre legyőzik a Basel együttesét az Old Traffordon.

[2620438] 2017-09-12 20:45:00 Manchester United - Baselx;

Feyenoord-Manchester City
Tipp: Manchester City
Odds: 
1.40 @ Tippmixpro

A Feyenoord tavaly megnyerte a holland bajnokságot, s noha most is remekel eddig, a nyáron jócskán meggyengült. Így pedig abszolút nem említhető egy lapon a rotterdami alakulat a Manchester Cityvel, amely klub jócskán megerősödött a holtszezonban. A vendégcsapat ráadásul jó formában érkezik Hollandiába, hiszen szombaton 5-0-ra győzte le a Liverpool együttesét hazai pályán.

Mivel biztos, hogy a legjobbjait küldi pályára Pep Guardiola, s egy olyan csoportba - a két gárdán kívül a Napoli és a Sahtar Donyeck is ott van a négyesben - került az angol sztárcsapat, ahol az ilyen kaliberű meccseken nem veszíthet pontot, úgy véljük, hogy az angolok három ponttal gazdagszanak idei első BL-csoportmeccsükön.

[2620485] 2017-09-13 20:45:00 Feyenoord - Manchester Cityx;
hatharom.com
Chelsea-Qarabag Baku Chelsea -1 (európai hendikep)
Manchester United-Basel Manchester United
Feyenoord-Manchester City Manchester City
@2.15
Fogadási határidő: 20:45