Liverpool

Klopp elárulta, mikor tér vissza Coutinho

Véget érhet a brazil támadó középpályás szappanoperája, a Sevilla elleni BL-meccsen ott lehet a csapatban.

Coutinhónak el kell fogadni a helyzetét - azért a Liverpoolban focizni nem olyan rossz dolog

Kiduzzoghatta magát Philippe Coutinho, aki a Sevilla elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen "visszatérhet" a Liverpool csapatába. Mint ismert, a 25 éves brazil a nyáron nagyon menni szeretett volna a Barcelonába, ám a Vörösök a katalánok három grandiózus ajánlatát is visszadobták, így Coutinho kénytelen volt az Anfielden maradni erre a szezonra is.

Csakhogy ez a felállás nem igazán jött be az irányítónak, így a mostani idényben még egyetlen Liverpool-meccsen sem lépett pályára, holott például a bajnokságban már 4 forduló is letelt. A Liverpool sérüléssel magyarázta a játékos kimaradását, csakhogy közben a vb-selejtezőkön Brazília színeiben mégis bírt focizni, így egyértelművé vált, hogy személyes sértettség húzódhat meg a dolog mögött.

A jelek szerint azonban ennek a sztorinak is vége lett, Jürgen Klopp ugyanis a Manchester City ellen meccs utáni sajtótájékoztatón egy újságírói kérdésre elárult, hogy Coutinho is ott lesz a Sevilla elleni BL-meccs keretében.

1x2    
Liverpool Döntetlen Sevilla
1.70 3.75 4.40

A Liverpool és a Sevilla szerda este csap össze egymással Angliában. A E-csoportban a két sztárcsapat mellett a Szpartak Moszkva és a szlovén Maribor található még, így a csoportelsőség szempontjából a liverpooli találkozó igen sokat számíthat.

[2620426] 2017-09-13 20:45:00 Liverpool - Sevillax;