Bulvár

Fociznál pénisszel a fejeden? - a futballtörténelem legrosszabb frizurái

Azt hiszed, Ronaldo 2002-es frizurája a legalja? Ugyan, dehogy...

Ha ikonikus hajköltemények, akkor alighanem minden futballfanatikusnak beugrik egy híres sztárfutballista, akinek a fodrásza nem tudott nemet mondani, amikor kellett volna. A '90-es évek végén és a 2000-es évek elején is több játékos sokkolta frizurájával a nagyérdeműt, de napjainkban is szeretik felhívni magukra a figyelmet ily' módon az aranylábúak. Lássuk a sérókat!

Megkopaszodni csak büszkén, tisztességgel illik, ha máshogy nem lehet, akkor vegyük kézbe a nullás gépet. Talán valaki szólhatott volna erről Goran Pandevnek is, aki nagyon szeretné menteni a menthetőt, de ebből ilyen szörnyűségek sülnek ki olykor. Hogy mire is hasonlít a Pandev fején megmaradt folt, azt inkább már le sem merjük újra írni.

Fotó: Sport Bible

Fiatalság, bolondság - tartja a mondás, Joe Cole pedig nem szívesen cáfolt volna rá erre. Először teljesítményével, majd hajával hívta fel magára a West Ham-szurkolók figyelmét, talán jobb is, ha ezt a piros csíkot nem próbáljuk megmagyarázni. Fiatal volt, kellett a pénz!

Fotó: Sport Bible

Mágikus köveket használt, hitt a vuduban és gyertyákat gyújtott minden mérkőzés előtt Taribo West, akire alighanem mindenki jól emlékszik. Manapság már lelkipásztorként dolgozik a korábbi Inter- és Milan-játékos, a haját pedig már nem érheti semmilyen kritika.

Fotó: Sport Bible

Nem hirdettünk ugyan versenyt, de Diego Simeone fia, Giovanni talán szavazás nélkül is megnyerte a versenyt. Az argentin támadó azonban a jövő egyik nagy ígérete, 22 évesen már szépen termeli a gólokat, így örömteli, hogy nem csak megmagyarázhatatlan hajkölteményével kerül a címlapokra.

Fotó: Sport Bible

Djibril Cissé abban a tekintetben talán kilóg a sorból a többiek közül, hogy ő tényleg csak poénnak szánta a legtöbb hajviseletét, amely inkább nevezhető szórakoztatónak és megmosolyogtatónak, mint gáznak. A francia játékos persze igen színes egyéniség a pályán kívül is, volt cameója a Taxi 4-ben, saját ruhamárkája van, valóságshow-kban szerepel, de 2015-ben le is tartóztatták őt zsarolás miatt.

Fotó: Sport Bible

Ronaldo 2002-es hajkölteménye talán a legemlékezetesebb, amelyet valaha futballista nyíratott magának. A Fenomén nemrég beismerte, azért döntött a furcsa frizura mellett, hogy ne a sérülésével legyenek elfoglalva a média munkatársai. Történelmi vb, történelmi Ronaldo-hajjal.

Fotó: Sport Bible

A modellszakmában is helyet kapó David Beckhamre a nők egy része vélhetően álompasiként gondol. A rendszerint tökéletesre fésült frizurája vélhetően Pandevnek is igazi álma, ám volt időszak, amikor a Spice Boy is kissé mellényúlt...

Alekszandr Mitrovics még a Partizan Belgrád labdarúgójaként követte el az alábbi hajkölteményt. Nagy kár, hogy a szerb játékos manapság is inkább súlyproblémáival és nehéz természetével hívja fel magára a figyelmet, mintsem a teljesítményével.

A brazil Vágner Love is egyike azon játékosoknak, akiket könnyű volt felismeri a pályán. A 33 éves játékos néha piros, néha kék tincsei mellett 99-es mezszámával is kitűnt a többiek közül, és bár sztárcsapatban soha nem futballozott, ahol éppen játszott, ott bőszen termelte a gólokat.

Javier Margasnak kapóra jött, hogy chileiként a West Ham United szerződtette őt 1998-ban, mert így piros-kék frizurájával egyszerre tiszteleghetett hazája és klubja előtt is. Nagy kár, hogy sok lehetősége nem volt bizonyítani, már 32 évesen szögre akasztotta csukáját.

Fotó: Sport Bible

Neymar mindig is bátran nyíratta sörényét, több vakmerő kompozíciót is láthattunk a brazil csillagtól. A 2013-as séró azonban igencsak félresikerült, talán már maga is megbánta...

Bónuszként pedig emlékezzünk meg a derék Carlos Valderramaról, aki nem csak a kolumbiai futball egyik legnagyobb alakja volt, de ezzel a hajkölteménnyel örökre be is lopta magát a szívünkbe. Üröm az örömben, hogy haját már csak az internet őrzi, hiszen nemrég levágatta azt.

Fotó: Sport Bible