Olasz foci

Szenvedhetnek az élcsapatok a BL árnyékában - tippek az olasz fordulóra

A Juventus és a Napoli is izzasztó mérkőzés előtt áll.

A válogatott szünetet követően ismét fordulót rendeznek a Serie A-ban, szombaton és vasárnap kilenc mérkőzésre kerül sor, mivel a Sampdoria-Romát a Genovában kiadott narancssárga riasztás miatt elhalasztották.

A harmadik játéknapot megelőzően még öt csapat várja tökéletes mérleggel a hétvégét, közülük pedig jó esély van, hogy mindegyik nyerjen. A játéknap rangadójára vasárnap délután kerül sor, a Lazio-Milan derbit ennek okán külön cikkben rágjuk majd át.

   
  1 x 2
Juventus-Chievo 1.18 6.20 14.00
Internazionale-SPAL 1.20 6.00 12.00
Verona-Fiorentina 3.30 3.20 2.15
Cagliari-Crotone 1.65 3.65 5.00
Atalanta-Sassuolo 1.55 3.85 5.65
Udinese-Genoa 2.30 3.15 3.05
Lazio-Milan 2.45 3.30 2.70
Benevento-Torino 4.20 3.50 1.80
Bologna-Napoli 7.80 4.75 1.35

Klasszikus 2-0-nak néz ki a Juventus szombati mérkőzése a Chievo ellen. Az Öreg Hölgy kedden már a Nou Campba hivatalos egy pokolian nehéz BL-találkozóra, így a válogatott szünet fáradtsága után nem valószínű, hogy meg akarnak majd szakadni Higuaínék a veronai gárda kiütése érdekében.

Allegrinek hiányzókkal is számolnia kell, Pjaca, Chiellini és Marchisio is sérült és a keddi túra okán nem is biztos, hogy nem akar majd rotálni az olasz mester - Barzagli és Dybala is fáradtsággal, kisebb sérüléssel küzd.

Az elmúlt években nemigen láthattunk kiütést ebben a párosításban, az utolsó öt torinói randevú alkalmával csak tíz gólt szerzett a Juventus, és a körülmények ismeretében most is inkább afelé hajlunk, hogy gála helyett egy szoros 1-0, 2-0 lesz csak a címvédőnek.

Juventus-Chievo
hatharom.com
Hazai és 3.5 gól alatt
@1.80

Szenzációsan kezdte az évet mind az Inter, mind pedig az újonc SPAL. A kék-feketék az ígéretes felkészülési időszakot követően a Fiorentina és a Roma ellen is három lőtt góllal tudtak nyerni, míg a SPAL a Lazio és az Udinese ellen négy pontot gyűjtött. Mindezek fényében érdemes a sok gólra fogadni a vasárnapi találkozójukon.

Nem nehezíti sérülés vagy eltiltás Luciano Spalletti dolgát, a 4-2-3-1-es felállásban ezúttal is Mauro Icardi lehet az ék, míg a másik oldalon az olasz futball nagy vándora, Marco Borriello rémisztgetheti Handanovicékat.

A ferrarai csapatnak nincs sok esélye a pontszerzésre, de egy rúgott gólra akár még jók is lehetnek a Giuseppe Meazzában. Hazai pályán azonban az Internek nem kéne gondot okozzon sem a győzelem, sem a kreatív támadójáték. Szerintünk az Inter egymaga meglövi a három gólt, de ha esetleg a SPAL is hozzájárul egy találattal, még a 2-1-gyel is nyerhetünk.

Internazionale-SPAL
hatharom.com
Hazai és 2.5 gól felett
@1.60

A többi mérkőzés már nehezebben tűnik tippelhetőnek. Noha a legutóbbi három Napoli-Bologna találkozón a déliek összesen 13 gólt szereztek Nagy Ádámék ellen, 1.35-ös oddson szerintünk nem éri meg fogadni Milikékre az eddig veretlen piros-kékek ellen.

Gyengén kezdte viszont a szezont a Cagliari és a Crotone is, igaz, a szárd csapat előbb a Juve, majd a Milan vendége volt, így most hazai közönség előtt javíthat. A Cagliari tavaly igen érzelemdús mérkőzéseket játszott, sok kiállítással, viszont rengeteg góllal. Tavaly oda vissza 2-1-re nyertek a szárdok, és a felújított Sardegna Arenában most is megszavaznánk nekik legalább két gólt, 1.75-ös szorzóért.

A forduló egyik nagy kérdése, hogy tovább folytatódik-e a Fiorentina visszőfutása. A Violák Stefano Pioli vezérletével eddig két vereséget számlálnak és most az újonc Verona vendégei lesznek. Simeonéékra 2.15-ös oddson fogadhatunk, de mi inkább a sok gólra voksolnánk.

2017-09-09;55
2017-09-10;55
241306