NB I

Ezzel a tippel próbálkozunk a Fradi-Vasason!

megosztom

Az NB I 8. fordulójának rangadóját rendezik a Groupama Arénában, ahol a Fradi a tavalyi bronzérmes Vasast fogadja.

Két egyaránt 10 pontot csapat csatáját figyelhetjük majd szombat kora este avagy a Ferencváros leszakítaná magáról a Vasast. A két gárda legutóbb a Magyar Kupa fináléjában találkozott egymással, ahol a rendes játékidő 1-1-es végeredmény hozott, majd a Fradi büntetőrúgások után elhódította a serleget.

1x2    
FTC Döntetlen Vasas
1.70 3.50 4.80

A bukmékerek akkor kettes szorzó körül fizették a Fradi-sikert, most ez a szám jóval alacsonyabb. Ez elsősorban a Vasas idegenbeli mutatóinak is köszönhető, hiszen az angyalföldiek csak az újonc Balmaújváros ellen tudtak pontot szerezni vendégként, az Újpesttől és a Debrecentől viszont kikaptak.

Ugyanakkor a Fradi kapcsán sem a kiváló rajtról beszélnek a szurkolók, sokkal inkább téma Thomas Doll távozása. A német trénert a gyenge játék, na meg a Videotonnal szemben már most összegyűjtött 7 pontos különbség miatt találtak be a drukkerek, ám a szakvezető nem aggódik és bízik abban, hogy megindul felfelé a csapat.

Doll elmondása szerint tehát felépültek a sérültek - persze, hogy pontosan kik, arról a klub gyakorlatának megfelelően nem beszélt -, ettől a ténytől pedig igen sokat is vár.

A másik oldalon Michael Oenning kapcsán is felmerültek kritikai észrevételek, de a piros-kékek trénerével szemben továbbra is megvan a bizalom, hiszen minden Vasas-szurkoló tisztában van vele, hogy mik a lehetőségei a klubnak.

Fogadási szempontból nem egyszerű ez a mérkőzés. A Fradi ingatag formája miatt a 1.70-es szorzóban szerintünk nem lapul érték, ráadásul a Vasas úgy léphet ki a pályára, hogy legutóbbi négy meccsén nem kapott ki a Fraditól. Sőt, a Groupama Arénában utolsó két meccsét meg is nyerte.

A Vasas fiatal játékosai futómennyiségben nagyon sokat tesznek le az asztalra, így ha meg tudják szállni a pálya középső részét, most is lehet esélyük a bravúrra. Ugyanakkor a Fradi számára muszáj előre menni, hiszen nagyon kellene már egy megnyugtató győzelem az egész klub számára.

Véleményünk szerint ezúttal érdemesebb elkerülni a végeredményre vonatkozó fogadást és mi inkább egy mindkét csapat szerez gól opciót választunk, amely a párharc utolsó hat felvonásán le is esett.

FTC - Vasas
hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@1.75
Fogadási határidő: 18:00
[2538931] 2017-09-09 18:00:00 Ferencváros - Vasasx;
239099

 

megosztom