Angol foci

Valami nagyon nem stimmel Coutinho kapcsán

A brazil zseni nem lesz ott csapata hétvégi rangadóján. Folytatódik a hiszti?

Továbbra is igencsak kusza Philippe Coutinho liverpooli sagája. Mint ismert, a Vörösök brazilja a nyáron szeretett volna Barcelonába igazolni, ám Jürgen Kloppék 200 millió alatt meg sem hallgatták a katalánok ajánlatát. A 25 éves támadó emiatt viszont igencsak berágott és már olyan információk is napvilágot láttak, hogy nem lép pályra a Bajnokok Ligájában sem.

   
Manchester City Döntetlen Liverpool
1.80 3.75 3.85

Hétvégén a Liverpool a Manchester Cityt fogadja a Premier League rangadóján, és noha úgy tűnt néhány napja, hogy a játékossal minden rendben, péntek délutánra kiderült, Klopp nem nevezte őt a keretbe. Hogy pontosan miért, azt egyelőre biztosan nem tudni.

Coutinho a brazil válogatott két vb-selejtezőjén kétszer tizenöt perc játéklehetőséget kapott Tite mestertől, Ecuador ellen pedig ez elég is volt neki, hogy gólt szerezzen. Noha a szövetségi kapitány úgy nyilatkozott, hogy elég jó állapotban van már a támadó ahhoz is, hogy 90 percet futballozzon, végül az epizódszerepet azzal magyarázta, hogy fejben és taktikailag mintha kicsit "berozsdásodott" volna.

"Nem sok mindent tudok mondani Coutinhóval kapcsolatban. Visszaérkezése után beszélgettünk egymással. A válogatottnál normálisan edzett, de nekünk gondolnunk kell a jövőre is, nem dobhatjuk be azonnal a csapatba" - nyilatkozta Jürgen Klopp kiemelve, Coutinhót azért nem nevezte a Manchester City ellen, mert további edzésekre van még szüksége.

Erre természetesen minden joga meg is van a német mesternek, ám azon se csodálkozzunk, hogy a rossz nyelvek szerint Coutinho továbbra is kissé hisztis állapotban van, amiért a Liverpoolhoz láncolták őt, és amíg meg nem békél, addig aligha lesz majd a csapat hasznára.

[2522778] 2017-09-09 13:30:00 Manchester City - Liverpoolx;