La Liga

Hiába a pénteki varázslat, itt most gólínség várható

A pénteki spanyol meccsen a papírforma vízió a 90 percnyi unalom. Ám nem bánjuk, ha ezzel még nyerhetünk is.

Igen ellentétes előjelekkel várja a pénteki spanyol bajnokit a tavalyi nagy menekülő Leganes és az újonc Getafe. Míg a hazaiak eddig pontot sem veszítettek a La Ligában, addig a vendégek rúgott gól nélkül, egy ponttal szerénykednek a hátsó régióban. De vajon mire érdemes fogadni ennek tükrében a madridi csapatok városi rangadóján?

Mint arról már többször beszámoltunk cikkeinkben, a pénteki spanyol mérkőzések többségében igen élvezetesre és gólgazdag sikerednek, két héttel ezelőtt is sikerrel tippeltük meg, hogy a Betis és a Celta Vigo is betalál. Madrid külvárosában azonban nem fogadnánk hasonló tippre, hiszen eddig úgy tűnik, egyik csapat sem a szerzett góljaival tűnik majd ki ebben a szezonban.

A két csapat 2004 óta nem találkozott egymással.

Két meccsből persze korai lenne bármilyen következtetést levonni, de a Getafe két eredményéből és a felkészülési meccsek sorából azért már megalapozottan tippelhetünk arra, hogy Pepe Bordalas csapata inkább az óvatos futballt részesíti előnyben.

Ugyanez elmondható a hazaiakról, ami persze nem hat újdonság erejével, a Leganes tavalyi év során bekapott 55 gólja jól jelzi a hátsó sor stabilitását. A kiesés elöl épphogy megmenekülő gárda a nyári felkészülés során is igen gólszegény találkozókat játszott, nyolc meccsükön mindössze 14 gól esett és a La Ligát is két 1-0-val kezdték.

[2580565] 2017-09-08 21:00:00 Leganes - Getafex

Szintén kicsit a hazaiak felé billenti a mérleget az, hogy Dani Pacheco, a vendégek talán egyik legjobb játékosa nem léphet majd pályára, így a támadó potenciál ezúttal sem lesz a topon.

A bukmékerek egyáltalán nem véletlenül várnak kevés gólt, az under 2.5 viszont nagyon gyengén fizet. Ennek érdekében mi olyan tippre adtuk voksunkat, amellyel még akár a 3-0 vagy a 2-1 is nyertes tipp lehet, szerintünk ugyanis érdemes nyeretni ilyen szorzón a Leganest.

hatharom.com
Hazai és 3.5 gól alatt
@2.30
[2580565] 2017-09-08 21:00:00 Leganes - Getafex;