Bulvár

Klopp jelesre vizsgázott emberségből

  • varin
megosztom

Hiába a rivalizálás, a városon belüli ellentét, ha egyszer egy beteg gyermekről van szó.

Városon belüli rivalizálás ide, gyűlölt szomszéd oda, szerencsére a labdarúgásban még mindig vannak olyan dolgok, amelyek az ellenségekből is szövetségeseket csinálnak - ez pedig a jótékonykodás. Néhány hónapja az azóta már elhunyt Bradley Loweryért rendeztek gyűjtést közösen a Newcastle- és a Sunderland-szurkolók, most pedig Jürgen Klopp segítségével kezdett rögtönzött gyűjtésbe egy Everton-szurkoló kölyök anyukája.

A 10 éves Noah súlyos izombetegsége miatt immáron tolókocsiba kényszerül, ám szüleinek nincs pénze a teljes kezelésre, így gyűjtést kezdeményeztek a fiatal liverpooli életének megkönnyítésére. A gyűjtést hivatott népszerűsíteni Jürgen Klopp, a Liverpool mestere is, akivel Noah nagynénje egy benzinkúton találkozott, ahol a nő kérésére egy videóüzenetben kívánt jobbulást a fiatalembernek.

"Szervusz, Noah! Itt vagyunk a nagynénéddel egy benzinkúton Formbyban és hallottam, hogy nem vagy jelenleg a legjobb állapotban. De biztos vagyok benne, hogy ez csakhamar megváltozik.

Hallottam, hogy nagy Everton-szurkoló vagy, de remélem, örömmel fogadod az üzenetemet is és hamarosan találkozunk egy derbin" - mondta Klopp a videóüzenetben, majd végül viccelődött egyet a német mester a nagynénivel, hogy ki is nyeri azt a találkozót.

Így fogadták nemrég Noah-t a Goodison Parkban

A kétségtelenül érzelmes videóüzenetbe egy kis ugratás is vegyült, megmutatva, a sokszor mogorva, kőkemény Jürgen Klopp szíve is vajból van, ha egy fiatal hősről van szó. Alison, a nagynéni egyébként először csak egy szelfit akart kérni Klopptól, de amint meghallotta Noah történetét, a szakember rögtön inkább egy videóüzenetet javasolt.

"Megmutattuk Noah-nak, aki éppen egy műtéten volt túl, így nem tudott beszélni, de látszott az arcán, mennyi örömet szerzett neki a videó. Reméljük, összegyűlik majd a kellő pénz, hogy könnyebbé tehessük az életét" - nyilatkozta Alison.

megosztom