Angol foci

14 másodperc késés miatt nem játszhat télig a sztárigazolás

A Leicester Citynél bosszankodhatnak, Adrien Silva átigazolása 14 másodpercet csúszott.

Fotó: Sportlening

Az utolsó átigazolási órák izgalmasan teltek a Leicester City klubházában, hiszen a csapat megvált Danny Drinkwatertől, míg rögtön a klubváltást követően a középső középpályás pótlására szerződtették a Sporting Lisszabontól Adrien Silvát. A 20-szoros portugál válogatott játékos azonban jelen állás szerint januárig nem öltheti magára a Rókák mezét, a City ugyanis elkésett a futballista regisztrációjával.

Adrien Silva a klub történetének harmadik legdrágább igazolása, Kelechi Iheanacho valamint Ismael Slimani után.

Mint arról a Daily Mail beszámol, a Leicester City 14 másodperccel a regisztrációs időt követően készült el Silva papírjaival, és mivel nem kérték az ilyenkor ajánlott kétórás hosszabbítási időt, kifutottak az időből. A klub a FIFA-nál fellebbezett, hogy Silva mégis játszhasson, ám ez ismételten elutasításra került.

Ha nem adnak helyt a fellebbezésnek, ez a gyakorlatban azt jelenti majd, hogy Adrien Silva januárig kapja a fizetését, látogathatja az edzéseket, de meccsen nem léphet pályára.

A Leicester Citynél elismerték a hibát és dolgoznak az ügy megoldásán, míg a Sporting képviselői elmondták, a transzfer már megköttetett, úgyhogy nekik semmi dolguk sincs az ügyben, de reménykednek benne, hogy az angol csapat talál megoldást Silva ügyében.

A két évvel ezelőtti csodabajnok hétvégén saját pályáján fogadja a Chelsea együttesét, így Danny Drinkwater néhány nappal a távozást követően vissza is térhet a King Power Stadionba. Antonio Conte csapata a rangadó favoritja, a "V"-re 1.75-ös oddson fogadhatunk a    -n.

[2522777] 2017-09-09 16:00:00 Leicester - Chelseax;