Magyar válogatott

Így lehet esélyünk Svájc ellen!

Svájcnak mindegy, hogy nyer vagy döntetlent játszik, így joggal bízhatunk egy bravúrpontban a helvétek ellen.

Ugyan még több, mint egy hónap választ el minket a magyar válogatott következő tétmérkőzéséig, ráadásul a Svájc elleni találkozónak nem is lesz számunkra semmilyen igazán nagy jelentősége, a fogadóirodák már kínálnak szorzót az októberi kirándulásra. Noha első ránézésre toronymagas favoritok a helvétek, azért ne legyünk meglepve, ha nem lesz kiütés a végeredmény.

186541

Mint az a tabellából is tisztán kivehető, gyakorlatilag nem létezik olyan forgatókönyv, amely ne azt jelentené, hogy az egyenes kvalifikáció sorsa az utolsó körben dől csak el - Cristiano Ronaldóéktól aligha várható egy, a mieinkhez hasonló andorrai "bravúr". Az tehát készpénznek vehető, hogy a luzitánok 24 ponttal várják majd az utolsó fordulót, amikor is hazai pályán játszanak "nagydöntőt" a svájciakkal.

Emiatt viszont Svájcnak egyáltalán nem lesz érdeke megszakadni Magyarország ellen, olyannyira, hogy számukra teljesen mindegy, hogy 5-0-ra nyernek-e vagy pedig egy kínkeserves 0-0 lesz a végeredmény.

A nemzetközi fogadóirodák átlagoddsai
Svájc Döntetlen Magyarország
1.39 4.83 8.40

Ésszerű forgatókönyv lehet egy szalonremi, amely mindkét csapatnak tökéletesen jó eredmény, hiszen ebben az esetben csak akkor bukhatjuk el a csoportelsőséget, ha Feröer-szigetek négy pontot szerez Lettország és Magyarország ellen.

Joggal reménykedhetünk tehát abban, hogy még Fiola és Dzsudzsák nélkül is minimum szoros mérkőzést játszunk az eddig hibátlan svájciak otthonában, akik három nappal a portugáliai kirándulás után biztosan nem robotolják majd végig a 90 percet.

[2059322] 2017-10-07 20:45:00 Svájc - Magyarországx;