Nemzetközi foci

Coutinho nem hajlandó pályára lépni a Liverpoolban

Sajtóértesülések szerint a Liverpool brazil csillaga hisz benne, hogy januárban távozik a csapattól.

Hiába nem passzolták el Philippe Coutinhót a nyári átigazolási szezon során, úgy tűnik, egyelőre nem sikerült hatni a brazil szupersztárra Liverpoolban. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a 25 éves támadó nagyon berágott Jürgen Kloppékra, amiért nem engedték el Barcelonába, ez a nézeteltérés pedig a hírek szerint odáig fajult, hogy Coutinho nem lép pályára a Bajnokok Ligájában.

Fotó: Mirror

Noha a Pool benevezte játékosát a legrangosabb kupasorozatba, a katalán Sport információi szerint Coutinho még mindig bízik benne, hogy januárban klubot vált. Így ha valamilyen okból kihagyja a csoportkört, akkor a februári egyenes kieséses szakaszban már gránátvörös-kék mezben feszíthetne a Bajnokok Ligájában.

A brazil válogatott és az immáron teljes értékű edzésmunkát végző Coutinho kedden este pályára lép a világbajnoki selejtezősorozat következő állomásán. Miután a Selecao Paulinho és Coutinho találataival 2-0-ra verte Ecuador együttesét, a világbajnoki kvalifikációjuk biztos, miként az is, hogy Tite fiai csoportgyőztesként jutnak el Oroszországba.

A nemzeti csapat következő ellenfele Kolumbia lesz, amely a második helyről várja a folytatást, ám Jameséknek nagyon kellenek a pontok, mert a CONMEBOL mezőnye igencsak szoros. A dél-amerikai selejtezősorozat mérkőzéseiről itt olvashatsz bővebben.

   
Kolumbia Döntetlen Brazília
3.05 3.15 2.30