Napi válasz

Szalai nélkül is feltörjük a portugál reteszt?

Vasárnap este az Európa-bajnoki címvédő portugál válogatott lesz a magyar csapat ellenfele a világbajnoki selejtező következő fordulójában. Keressük a nyerő tippet a találkozóra!

A lettek elleni győzelem után vasárnap már egy teljesen már szintű feladat vár Bernd Storck csapatára, hiszen az Európa-bajnok Portugália látogat a Groupama Arénába. A magyar válogatott számára a világbajnoki szereplés már csak vízió, a tisztes helytállás lehet az elsődleges cél, ellenben a luzitán válogatott eredménykényszerben lép majd pályára, így kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki az összecsapásból. 

A bukmékerek szerint a mérkőzésnek egyértelműen Cristiano Ronaldóék az esélyesei, sőt, a fogadóirodák nyitóoddsaihoz képest is csökkentek a számok, vagyis a fogadók tétjei elsősorban a kettes kimenetelre érkeznek be. 

A Napi válasz keretein belül mindig egy kétesélyes fogadást bocsájtunk szavazásra, amelyre a mérkőzés kezdetéig lehet voksolni.

A lettek elleni meccshez hasonlóan ismét kíváncsiak vagyunk a véleményetekre és a portugálok elleni ütközet kapcsán is indítunk egy szavazást.

A vasárnapi találkozó előtt a magyar csapat támadópotenciálját szemeltük ki. Lettország ellen ugyan akadtak helyzeteink szép számmal, ám góljainkat kizárólag pontrúgások után szereztük, így nagy kérdés, hogy valójában mennyi is van most ebben a csapatban. Az mindenesetre semmiképp nem jött jól, hogy első számú csatárunk, Szalai Ádám húzódás miatt kihagyja a portugálok elleni meccset. 

VENDÉGCSAPAT KAPOTT GÓL NÉLKÜL JÁTSSZA LE A MÉRKŐZÉSTx;

A portugálok ellen legszívesebben a tavalyi nyári Eb-meccset emlegetjük, hiszen a torna talán legjobb meccsét játszotta a két csapat. A 3-3-as végeredményt most is elfogadnánk, azonban az őszi "odavágón" azért látszott, hogy a felek között komoly különbség van. 

[2059318] 2017-09-03 20:45:00 Magyarország - Portugáliax;5
Amellett, hogy mindenki leadhatja szavazatát a szerinte helyes tippre, a hozzászólásokban jöhetnek az érvek és ellenérvek is. Beszéljük ki együtt, mi lehet a nyerő tipp!

 

1x2    
Magyarország Döntetlen Portugália
8.00 4.65 1.35
[2059318] 2017-09-03 20:45:00 Magyarország - Portugáliax;