NB I

Megvan, melyik meccsen tér vissza a Fradi-tábor?

  • ivan

Az egyik legnagyobb ferencvárosi szurkolói portál beszámolója szerint a Diósgyőr elleni hazai bajnokin térhet vissza a tábor a stadionba.

Úgy tűnik néhány hét múlva véget ér egy évek óta húzódó és igen jelentős probléma a Ferencvárosnál, hiszen a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzésen visszatérhet a B-közép.

Mint ismert, a Ferencváros által alkalmazott, teljesen egyedi vénaszkenneres beléptetés miatt a zöld-fehér ultrák bojkottálják a Fradi hazai mérkőzéseit. Ahogy arról viszont korábban beszámoltunk, július elején újra tárgyalóasztalhoz ült a Ferencváros elnöke és a B közép vezetősége, hogy ismét megpróbáljanak megoldást találni a Fradi-szurkolók körül kialakult patthelyzetre.

A jelek szerint sikerült kompromisszumra jutnia a feleknek és a szeptember 23-ai DVTK elleni hazai bajnoki mérkőzésen már újra ezrek torkából zúghat a 'Hajrá, Fradi'. A FradiMob szeptemberi meccsekről szóló cikkében ugyanis ez a találkozó van kiemelve, ami az oldal gyakorlatában azt jelenti, hogy arra a találkozóra megy majd a Tábor.

A válogatott szünet miatt ezen a hétvégén nem rendeznek fordulót az OTP Bank Ligában, így a Fradi legközelebb a Vasas ellen lép pályára a bajnokságban.

1x2    
Ferencváros Döntetlen Vasas
1.80 3.40 4.30
[2538931] 2017-09-09 18:00:00 Ferencváros - Vasasx;
239099