Foci-vb 2018

100-szoros pénzt fizetett az elképesztő fordítás

  • ivan

Óriási esélyt szalasztottak el a bosnyákok Cipruson, így veszélybe került a pótselejtezős helyezés is.

A csütörtöki vb-selejtezők egyik legpikánsabb találkozójára kerül sor Nicosián, ahol Ciprus Bosznia-Hercegovinát fogadta a H-csoport 7. fordulós mérkőzésén. A derbi előtt a felek között négy pont volt a különbség a balkáni válogatott javára, amelyet Görögország egyetlen ponttal előzött meg és állt a második és egyben pótselejtezőt érő helyen.

A ciprusi hősök

A bosnyákok semmit nem akartak a véletlenre bízni, így Begovic, Kolasinac, Pjanic, Lulic, Ibisevic és Dzeko is ott volt a kezdőben és sokáig úgy tűnt, hogy meg is lesz az eredménye a combos kezdőnek, hiszen a félidőre már kétgólos bosnyák vezetést mutatott az eredményjelző.

A magabiztos előny tudatában azonban visszavettek a koncentrációból Dzkekóék, csakhogy ezt a futballban legtöbbször büntetik, Ciprus pedig megérezte a vérszagot és rárepült a vadra. A 65. és a 67. percben két remek lövéssel sikerült az egyenlítés, majd kilenc minutummal később már a vezetést is átvették a hazaiak.

A hajrában Bosznia még próbálta menteni a menthetőt, de Ciprus hősiesen tartotta a frontot és nagyon értékes, 3-2-es győzelmet aratott. A ciprusiak ezzel a sikerrel felzárkóztak a görög-bosnyák duóra és ha vasárnap sikerülne nyerniük Észtországban, bizony izgalmas utolsó két körnek nézhetnének elébe.

A meccs előtt egyébként 1.45-ös szorzóval lehetett fogadni Bosznia idegenbeli győzelmére, míg a ciprusi győzelem hétszeres hasznot is hozhatott.

Ami viszont igazán durva, hogy volt olyan külföldi fogadóiroda, ahol a félidő vendég, vége hazai opcióra 101-szeres szorzón lehetett fogadni a kezdés előtt.

A mérkőzés összefoglalója:

186565
[2059491] 2017-08-31 20:45:00 Ciprus - Bosznia-Hercegovinax;