Foci-vb 2018

Vb-selejtezőkkel nyernénk

Görögország, Észak-Írország és Norvégia meccseire fogadunk, az odds háromszoros.

Győzelmet várunk a görögöktől csütörtökön.

Görögország-Észtország
Tipp: Görögország
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

A görögök a csoport első helyéért küzdenek még, de reálisan a második, pótselejtezőt érő helyet kaparinthatják meg. Azonban ehhez is győzniük kell csütörtökön, a sikerükre ugyanakkor nagy esély mutatkozik, hiszen hazai pályán fogadják Észtországot.

A felek odavágóján, tavaly októberben, a hellének nagyon simán, 2-0-ra győztek, hiszen a második percben Vasszilisz Toroszidisz révén már vezettek. A görögök veretlenek, jó passzban vannak kulcsjátékosaik, ráadásul minden fontos futballista Michael Skibbe rendelkezésére áll. Ezzel szemben az észteknél lesznek hiányzók, házon kívül pedig abszolút nem acélosak, hiszen Belgiumban 8-1-re, Boszniában pedig 5-0-ra kaptak ki.

Úgy véljük, hogy a hétvégi, Belgium elleni hazai rangadót Görögország egy magabiztos győzelemmel várhatja.

[2059492] 2017-08-31 20:45:00 Görögország - Észtországx;

San Marino-Észak-Írország
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds:
 1.40 @ Tippmixpro

A feleket abszolút nem lehet egy lapon említeni, hiszen amíg San Marino a leggyengébb európai válogatott, addig Észak-Írország egyre meggyőzőbb teljesítmény nyújt.

A hazaiak legutóbbi 17 meccsüket elveszítették, ám öröm az ürömben, hogy ezek többnyire igen gólgazdag összecsapásokra sikeredtek. A vendégek tavaly megjárták az Európa-bajnokságot is, most pedig nagy valószínűséggel megszerzik a németek mögött a második, pótselejtezőt érő pozíciót, ami szintén óriási fegyvertény lenne a gárda számára. Egyébiránt a két válogatott utoljára tavaly októberben találkozott, akkor a szigetlakók 4-0-ra nyertek úgy, hogy az utolsó 15 percben háromszor is betaláltak.

Az északíreknek ez lesz az utolsó könnyű meccsük a csoportban, ráadásul nem ártana, ha egy magabiztos sikerrel a hátuk mögött, önbizalommal telve várnák a hétfői, csehek elleni sorsdöntő találkozót. Úgy véljük, hogy ez összejön a szigetlakóknak, s egy olyan meccset játszanak a miniállammal, amely legalább három találatot hoz.

[2059346] 2017-09-01 20:45:00 San Marino - Észak-Írországx;

Norvégia-Azerbajdzsán
Tipp: Norvégia
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

A norvégok ezt a vb-selejtezősorozatot elrontották, az utolsó meccseken arra törekednek, hogy minél előrébb végezzenek a csoportban. A skandinávok az utolsó olyan hazai meccsükre készülnek pénteken, amelyre azt mondható, hogy ők az esélyesebbek, hiszen Azerbajdzsán látogat Oslóba.

Azonban nem árt tudni, hogy a felek odavágóját az azeriek 1-0-ra behúzták, s a Qarabag révén az ország klubfutballja is felkerült a térképre. Ugyanakkor tisztában kell lenni azzal, hogy a Qarabag együttesét a külföldi játékosok húzzák, illetve a felek azerbajdzsáni meccsén a hazaiak végig alárendelt szerepelt játszottak, s csak egy szerencsés góllal nyerték meg a találkozót. Az azeriek idegenben egyébként sem zavarnak sok vizet, San Marinóban mindössze 1-0-ra nyertek úgy, hogy egy félidőt emberelőnyben játszottak. 

Nem lesz ez sétagalopp, de azon a véleményen vagyunk, hogy a jobb képességűbb Norvégia megnyeri a pénteki találkozót, s megelőzi riválisát a táblázaton.

[2059345] 2017-09-01 20:45:00 Norvégia - Azerbajdzsánx;
hatharom.com
Görögország-Észtország Görögország
San Marino-Észak-Írország Több, mint 2,5 gól
Norvégia-Azerbajdzsán Norvégia
@2.94
Fogadási határidő: 20:45