Tipp

Bombaformában lévő dobókra fogadunk!

A Brewers és a Nats kezdő dobójátékosa is ihletett formában játszik, így sok pontot ma se várjunk.

Lázasan küzd a rájátszásért a Washington Nationals és a Milwaukee Brewers csapata is, bár előbbi gárdának már biztosítva van a továbbjutása. A két fél most a Brewers pályáján találkozik, méghozzá nem is akármilyen dobók kíséretében.

Merthogy akár Zach Davies, akár Gio Gonzalez számait nézzük, azt láthatjuk, hogy parádéznak ezekben a hetekben, hónapokban. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy folyamatosan nullázzák le az ellenfél dobójátékosait.

Fotó: mlb.com

Davies meglepő módon idegenben nyújt lényegesen jobb teljesítményt, de a formájára nem lehet panasz. Segítségével vetettek véget a Dodgers 13 meccses győzelmi szériájának és az All-Star szünet óta 2.28-as ERA-val dolgozik, amivel kijavította az idény eleji gyengélkedését. Nagyon durva statisztika, hogy az utolsó három meccsén egyetlen runt kapott és csupán 15 hitet ütöttek rajta. Idén egyszer dobott a Nationals ellen, akkor 7.2 inning alatt 3 hit és 0 run volt a mérlege.

Nem kevésbé káprázatosak Gonzalez számai, a veterán dobó az utolsó öt meccsén 3 runt szedett csak be, amely egyébként öt győzelmet is jelentett csapatának. Ő is állt már a dombon idén a Brewers ellen, július végén hét inning alatt 2 runt kapott, viszont dobott nyolc strikeoutot is.

Mindkét játékosra teljesen igaz, hogy gyengén kezdték az évet, az első hónapokban 5 körüli ERA-val tengődtek, ám az év végére elit játékosokká váltak és egyáltalán nem véletlen, hogy 13-5-ös, valamint 15-7-es győzelem/vereség mutatóval rendelkeznek.

Ha mindkét pitcher képes lesz szenzációs formáját még egy kicsit megnyújtani, akkor nem is kérdéses, hogy a 8.5-es határ alatt maradnak, méghozzá bőségesen.

hatharom.com
8.5 pont alatt
@1.90