Bulvár

Két újabb legenda is kiállna McGregor ellen

  • MVB80

Az ír harcost viszont egészségügyi okokból két hónapra felfüggesztették.

Lezajlott az év egyik legnagyobb médiafelhajtását generáló sportesemény, Floyd Mayweather technikai KO-val legyőzte a ketrecharcos Conor McGregort, és mondhatjuk, hogy mindenki jól járt, az amerikai bokszoló megőrizte veretlenségét, ellenfele pedig nem égett le élete első ökölvívómeccsén.

Ráadásul nem kerestek rosszul, sokan elfogadnánk azt a nagyjából 100 millió dollárt, amit a nagyszájú ír kapott, Mayweather pedig ennek a dupláját vihette haza.

McGregor a vereségét elsősorban annak köszönheti, hogy a meccs második felére teljesen elkészült az erejével, de lesz ideje kipihenni magát, mivel Nevada állam sportbizottsága két hónapra felfüggesztette egészségügyi okokból.

A határozat alapján október 26-ig nem harcolhat, és október 11-ig el kell kerülnie mindenféle fizikai érintkezést, legalábbis a küzdősportok tekintetében. Mivel az UFC nevű sorozatban december 30. az első időpont, amikor McGregorra ellenfél vár az oktagonban, így nem kell kihagynia meccset a felfüggesztés miatt.

Megnéznénk, mit hozna ki egy Taylor elleni dartsmeccsből

Ahogy a két hónap letelt, az írnek orvosi vizsgálaton kell részt vennie, és utána kaphatja meg az engedélyt a visszatérésre.

A McGregor-Mayweather meccs körüli hisztéria a 23-szoros olimpiai bajnok úszóklasszist, Michael Phelpset is megihlette, aki a Twitter-oldalára egy olyan képet tett, amelyen egy McGregor elleni úszóverseny körvonalazódik.

Phelps egyébként szintén részese volt a közelmúltban egy fura párharcnak, amikor a nagy fehér cápával mérte össze a gyorsaságát, de ahogy az ír ketrecharcos, úgy ő is alulmaradt.

Korábban a 16-szoros dartsvilágbajok Phil Taylor is bedobott egy hasonló poént, szóval McGregor azt mindenképp elérte, hogy kapós lett.