Nemzetközi foci

Coutinhónak elege van a Liverpoolból!

Úgy tűnik, nem elég megtartani egy sztárjátékost, ha pedig ő emiatt még be is hisztizik, az kifejezetten káros.

A 2017-es nyár egyik átigazolási slágere volt Philippe Coutinho sorsa, ám mostanra már biztosra vehető, hogy a brazil támadó marad Liverpoolban. Noha több konkrét ajánlat is érkezett a Barcelonától, Jürgen Kloppék mindre nemet mondtak, ami a helyiek tiszteletét mindenképpen kivívta, a játékos azonban aligha repes a boldogságtól.

A Mundo Deportivo című újság ugyanis arról ír, Coutinho maga kérte, hogy engedjék el őt a Barelonához, ám a Mersey-parti csapat ebbe nem egyezett bele. A hírek szerint a 25 éves támadó emiatt kiakadt és rendkívül csalódottan tengeti mindennapjait.

Coutinho egyébként idén még nem lépett pályára a Vörösöknél egy bizonyos hátsérülés miatt, ám ha minden igaz, ez a probléma már a múlté, hiszen kedden teljes értékű munkát tudott végezni az Ecuador elleni vb-selejtezőre készülő brazil válogatott edzésén.

Kloppék tehát úgy tűnik, komolyan gondolják a csapatépítést, hiszen Mohamed Szalah után a napokban Naby Keitát is megszerezték - igaz, ő csak jövőre ölti magára a gárda mezét -, míg a legnagyobb értéknek tartott Coutinhót magukhoz láncolták. Más kérdés, hogy egy játékost hogyan lehet majd motiválni, aki nyíltan, kimondva is távozni akart a csapattól.

A három fordult követően veretlen Liverpoolra a válogatott szünetet követően a Manchester City vár.

   
Manchester City Döntetlen Liverpool
1.85 3.50 3.90
237903