Spanyol foci

Tőlük még meg akar szabadulni a Barcelona

  • MVB80

Arda Turanból, André Gomesből és Rafinhából is szeretne pénzt látni a klub.

Pár nap van már csak hátra az átigazolási időszakból, és a Barcelonánál továbbra is az a kérdés, hogy érkezik-e Neymar-pótlónak a liverpooli Philippe Coutinho Ousmane Dembélé mellé (valószínűleg erre igen a válasz, hiszen a brazil már jelezte, hogy távozni szeretne).

Az érkezők mellett azonban beszélni kell azokról is, akiktől szívesen megszabadulna a Barca. Arda Turanról korábban azt lehetett olvasni, hogy hazatér Törökországba, és korábbi klubja, a Galatasaray szerződteti, de a Mundo Deportivo azt írja, a játékos csak akkor váltana, ha új csapata megadná neki azt a fizetést, amit a Barcelonánál is megkap.

Ki tudja, Arda Turan és André Gomes örül-e még gólnak együtt Barca-mezben

Ugyanez a helyzet a brazil Douglasszel, aki az előző idényt kölcsönben a Sporting Gijónnál töltötte, azóta viszont ismét a Barca keretéhez tartozik, és bár az új edző, Ernesto Valverde nem számol vele, a magas fizetése miatt nem bánja, ha a lelátón kell ülni.

Az Európa-bajnok André Gomes tavaly nyáron 35 millióért érkezett a középpályára, de nem sikerült bebizonyítania, hogy nélkülözhetetlen lenne. Éppen ezért a katalánok vezetése nem bánná, ha pénzt látna belőle, a Juventus érdeklődött is André Gomes iránt, viszont ha tényleg akarja őt az olasz bajnok, akkor sürgősen lépni kell, mert szorítja őket az idő.

A brazil Rafinha az előző idényben beugróként egész jól szerepelt, 18 meccsen 6 gólt szerzett, de úgy tűnik, Valverde vele sem számol. Őt a nagybevásárlást tartó Milannal hozták össze, amelynél elférne egy szélső, mert bár Suso ezt az idényt remekül kezdte, Borini megítélése azonban már kevésbé egyértelmű a piros-feketék szurkolóinak körében.

A prioritás Arda Turan, André Gomes éa Rafinha eladása, de a már említett Douglas mellett Munir El Haddadit, Thomas Vermaelent és Marlont is szívesen elpasszolná a Barcelona.

Közülük Munir a Valenciánál, Vermaelen a Románál szerepelt kölcsönben az előző idényben, Marlon pedig csak most került fel az első csapathoz.

A Barca két kör után hibátlan, és a válogatott meccsek miatti szünet után az Espanyolt fogadja majd a városi derbin.

1x2    
Barcelona Döntetlen Espanyol
1.15 7.00 14.00