PSG

Neymar egója máris kibukott, ebből még gond lehet

  • ivan

Cavani nem Messi avagy Neymar hiába kérte el a büntetőt, hoppon maradt.

Szombaton a PSG 3-0-s győzelmet aratott a francia bajnokság 4. fordulójában, amikor a fővárosiak 3-0-ra verték a St. Étienne csapatát. Ezzel a PSG továbbra is hibátlan, négy kör után 12 ponttal és 14-2-es gólkülönbséggel vezeti a Ligue 1-t. Látszólag minden rendben a csapat körül, Neymar érkezésével pedig egyértelműen erősödött a PSG támadószekciója.

Hogy a fesztelen hangulat azonban meddig lesz jelen, az nagy kérdés, ugyanis a hétvégén megjelentek az első repedések. A PSG a 20. percben büntetőhöz jutott, Cavani pedig a tavalyi évhez hasonlóan fogta a labdát és battyogott a büntetőpont felé, amikor is Neymar bepróbálkozott, hogy elkérje a bogyót. Csakhogy Cavani gyorsan tudtára adta, itt továbbra is ő az első számú gólfelelős és végrehajtó és nem adta át a lehetőséget, inkább maga értékesítette a tizenegyest.

Szerintünk ezért nem lesz Neymarból gólkirály

Neymar ezúttal így gól nélkül maradt, de azért így sincs miért szégyenkeznie, hiszen 3 találatot már összehozott a bajnokságban, amivel a PSG házi góllövőlistáján a második helyen áll.

Viszont éppen ez lehet a jövő egyik problémája is, ugyanis Neymar nem azért hagyta ott a Barcelonát és Messi árnyékát, hogy egy másik csapatban is csak másodhegedűs szerep jusson neki. Bár nyilvánvalóan "újoncként" még nem ő diktál az öltözőben, néhány hónap elteltével elképzelhető, hogy ez változni fog, így akár előállhat a "két dudás egy csárdában" probléma is. Arról nem is beszélve, hogy a 18 éves Kylian Mbappé is úton van Párizsba...

238054