Átigazolás

Mourinho egy zsák pénzt fizetne a Real sztárjáért

  • ivan

Angol sajtóhírek szerint a Manchester United busás ajánlatot tett a Real Madridnak.

Bale-t régóta kerülgeti a MU - vajon összejön a transzfer?

Már csak pár nap van hátra az átigazolási időszak lezárultáig és ahogy az lenni szokott, a hajrára fordulva még tucatjával záporoznak az ajánlatok a játékosokért.

Az angol Express hétfő reggel például azt írta, hogy José Mourinho és a Manchester United 92 millió fontról szóló ajánlatot rakott le a Real Madrid asztalára Gareth Bale játékjogáért.

Nehéz elképzelni, hogy a királyi gárda a szezonrajtot követően megváljon egyik kulcsemberétől, mindenesetre José Mourinho a Leicester elleni győztes meccset követő sajtótájékoztatón úgy nyilatkozott, hogy arra számít, hogy még csatlakozhatnak játékosok a Vörös Ördögök keretéhez.

A lap szerint a 92 millió fontos ajánlatot megfontolhatják Madridban, hiszen 4 évvel ezelőtt a Tottenhamnek 86 millió fontot fizettek a walesiért, akinek értéke azóta már jócskán csökkent, főleg mert az elmúlt 1-1,5 évben nem igazán focizott csúcsformában.

A Manchester United ezen a nyáron Victor Lindelof, Romelu Lukaku, Nemanja Matics és legutóbb Zlatan Ibrahimovic játékjogát is megszerezte, a csapat pedig parádésan indította a Premier League-t, hiszen 3 kör után 100 százalékos teljesítménnyel vezeti az angol bajnokságot.

[2522780] 2017-09-09 18:30:00 Stoke City - Manchester Unitedx;
237903