Bulvár

A folyóból kellett kimenteni a bulizó focistát

  • MVB80
Címkék:

Gary Mackay-Stevent a kihűlés fenyegette, de már otthon gyógyul.

Izgalmas meccset játszott a skót bajnokság hétvégi fordulójában az Aberdeen, amely egy 84. percben szerzett góllal győzött 4-3-ra a Partick Thistle ellen, és ezzel őrzi első helyét a tabellán.

Csapata győzelmét csak a kispadról követte Gary Mackay-Steven, aki a meccs után a glasgow-i éjszakában engedte ki a gőzt.

Ez minden bizonnyal jól sikerült, a tervekbe azonban egy ponton hiba csúszott, mivel a 26 éves játékost vasárnap hajnalban a Kelvin folyóból kellett a tűzoltók speciális egységének kimenteni.

Az incidens a Benalder híd közelében történt, és a jól értesültek szerint a focista ittas állapotban volt, amikor a folyóba esett.

Szerencséje volt, hogy időben odaértek a tűzoltók a folyóhoz

Mackay-Stevent a kihűlés fenyegette, így a korábban a Celticben is megfordult játékost az Erzsébet királynő egyetemi kórházba szállították, de azóta már hazaengedték.

Mackay-Steven a bajnokságban két, a Ligakupában egy, az EL-ben négy találkozón lépett pályára, utóbbi sorozatban szerezte eddigi egyetlen gólját a bosnyák Siroki Brijeg otthonában aratott 2-0-s siker alkalmával.

A vb-selejtezők miatt a skót bajnokság szünetel, de a  -n a Challenge Kupa 2. fordulós meccseire lehet fogadni. 

1x2    
U20 Aberdeen Döntetlen Inverness CT
5.50 4.55 1.40