Premier League

Nagyágyúkra fogadunk az angol bajnokságban

A Manchester United, a Chelsea és a Tottenham meccsire fogadunk a hétvégén. Az odds bő kétszeres.

Többek közt Lukakuékkal nyernénk a hétvégén. - Fotó: twitter.com/manutd

Manchester United-Leicester
Tipp: Manchester United
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Pazar formában indította az idei Premier League-et a Manchester United együttese, hiszen a West Ham után a Swansea csapatát is 4-0-ra győzte le.

José Mourinhóéknál tehát a védekezés és támadás is klappol, arról nem is beszélve, hogy a csapatból mindössze ketten hiányoznak majd, igaz, Marcos Rojo és a héten szerződést hosszabbító Zlatan Ibrahimovic is régóta maródi.

A Leicester az Arsenal otthonában elszenvedett vereséggel indított, majd az újonc Brightont legyűrte otthon a Premier League-ben, míg hét közben a Ligakupában a Sheffield Unitednél győzött. A Rókák teljesítményére nem lehet összességében panasz, de az a három meccs teljesen más kávéház volt, mint amilyen szombaton vár a gárdára. Az pedig még tovább nehezíti a vendégek dolgát, hogy Vicente Iborra biztosan, míg Robert Huth, Kelechi Iheanacho, Wes Morgan, Harry Maguire és Daniel Drinkwater vélhetően kihagyja a manchesteri kirándulást.

Mindezek után szerintünk a Mourinho-sereg tovább folytatja menetelését, s zsinórban harmadik meccsét is megnyeri az angol bajnokságban.

[2522768] 2017-08-26 18:30:00 Manchester United - Leicesterx;

Chelsea-Everton
Tipp: Chelsea
Odds:
 1.40 @ Tippmixpro

Noha az első fordulóban a Chelsea meglepetésre hazai pályán kapott ki a Burnley együttesétől, Antonio Conte gárdája javított a múlt héten. A címvédő ugyanis a Wembleyben verte meg a Tottenham együttesét, méghozzá úgy, hogy voltaképp B csapattal állt fel a sok sérült és eltiltott miatt. Vasárnap azonban már csak Gary Cahill és Eden Hazard hiányzik majd, avagy az olasz mester közel a legerősebb csapatát tudja pályára küldeni.

Az Everton eddig hat tétmeccsen van túl, amelyeken veretlen maradt, a héten azonban ez lesz a harmadik kemény kirándulása Ronald Koeman együttesének. Hétfőn a Manchester City otthonából loptak pontot a liverpooliak, majd csütörtök Splitben játszottak egy hajtós meccset, ahol szintén 1-1-es eredménnyel vonulhattak le a pályáról.

Azonban a vendégeknél rengeteg a hiányzó, hiszen Ramiro Funes Mori, Yannick Bolasie, Morgan Schneiderlin, Ross Barkley, Seamus Coleman biztosan, Idrissa Gana Gueye, Sandro Ramírez, James McCarthy és David Klaassen vélhetően nem lép pályára a Stamford Brdige-en.

Ezek tükrében pedig úgy véljük, hogy a Chelsea folytatja jó hazai sorozatát az Everton ellen, s megszerzi a három pontot a hétvégén.

[2522764] 2017-08-27 14:30:00 Chelsea - Evertonx;

Tottenham-Burnley
Tipp: Tottenham
Odds: 
1.22@ Tippmixpro

A Tottenham a Newcastle legyőzésével megadta az alaphangot a szezonjának, azonban a második fordulóban a városi rivális Chelsea-től kikapott hazai pályán. Ezúttal nem fér bele az újabb blama a Spursnek, főleg, hogy a kiesésre igen nagy eséllyel pályázó Burnleyt fogadja.

A vendégek az első játéknapon a Stamford Bridge-en csodát tettek, azonban a második kanyarban hazai pályán alulmaradtak a West Bromwichcsal szemben. Hétközben a Ligakupában ugyan nyertek Blackburnben, s noha csak két hiányzójuk lesz vasárnap - Dean Marney és Jonathan Walters -, nem túl sok eséllyel utaznak a Wembleybe.

Merthogy a Spursnél szinte mindenki hadra fogható, s a felek legutóbbi öt, Tottenham pályaválasztásával lejátszott meccset rendre Mauricio Pochettino együttese húzta be. A múlt heti zakónak köszönhetően pedig győzelmi kényszerben van a fővárosi csapat, s szerintünk nem is hibázik majd a hét utolsó napján.

[2522770] 2017-08-27 17:00:00 Tottenham Hotspur - Burnleyx;
hatharom.com
Manchester United-Leicester Manchester United
Chelsea-Everton Chelsea
Tottenham-Burnley Tottenham
@2.22
Fogadási határidő: 18:30