Serie A

A Juve és a Napoli is törleszthet a tavalyi sérelmekért

  • MVB80

A második forduló jön Olaszországban, a szombat esti Roma-Interrel külön cikkben is foglalkozunk majd, lássuk, mi várható a többi párosításban.

Oddsok a 2. fordulóra
   
  1 x 2
Genoa-Juventus 8.50 4.50 1.35
Benevento-Bologna 2.65 3.05 2.65
Roma-Internazionale 2.25 3.30 3.00
Torino-Sassuolo 1.70 3.65 4.60
Chievo-Lazio 3.35 3.25 2.10
Milan-Cagliari 1.20 6.00 12.50
Spal-Udinese 2.45 3.10 2.85
Crotone-Verona 2.40 3.05 2.95
Fiorentina-Sampdoria 1.80 3.50 4.20
Napoli-Atalanta 1.40 4.50 7.00

A fordulót Nagy Ádámék meccse nyitja, a Bologna az újonc Benevento vendége lesz. A Ciro Vigorito Stadioniban először rendeznek majd Serie A-mérkőzést, és nagy érvágás a Benevento számára, hogy nem lehet ott a többiek között Ceravolo, aki a másodosztályban 21 góljával a csapat legeredményesebb játékosa volt.

A Gazzetta dello Sport a kezdőbe jelöli Nagy Ádámot, és bár a nevek alapján a Bologna esélyesebbnek tűnik, az oddsok is arról árulkodnak, hogy ez egy nagyon kiegyenlített meccs lehet.

Ha Nagyék meccsére azt mondtuk, hogy szoros lesz, akkor a Genoa-Juventusra az egyesélyes a megfelelő jelző. Még úgy is, hogy a tavalyi bajokság egyik legnagyobb meglepetését éppen a Genoa aratta, amely félóra alatt háromgólos előnyt szerzett a Juve ellen, és végül 3-1-re nyert.

Dybala megkapta a tízes mezt, azóta a Szuperkupa-döntőn duplázott és a Cagliari ellen is betalált

Allegrinek még idő kell, mire az összes új fiút tökéletesen beépíti, de a Juvénak így sem okozhat gondot, hogy sikerrel abszolválja a második fordulót is.

Genoa-Juventus
hatharom.com
2,5 gól felett
@1.75
Fogadási határidő: 08.26 18:00

A Torino erőssége idén is a támadósora lehet, főleg, hogy Belottit sikerült megtartani. A Sassuolo elleni meccs tavaly 8 gólt hozott (5-3), és Torinóban még sosem játszottak döntetlent a csapatok, szerintünk most sem fognak, mert a hazaiak behúzzák a három pontot.

A Chievo és Lazio is váratlan eredményt ért az első körben, a veronaiak Udinében tudtak nyerni, a rómaiak pedig meglepetésre még gólt sem tudtak lőni az újonc Spalnak. A vendégek támadójátékára megint rányomhatja a bélyegét Keita és Felipe Anderson hiánya, ráadásul a Sasok a Chievo elleni utolsó hat találkozásból mindössze egyszer jöttek ki sikeresen.

A Crotone egy gyors kiállítással gyorsan elsüllyesztette magát a Milan ellen, de az előző idényben csodával határos módon bennmaradó csapat most ismét otthon léphet pályára a feljutó Verona ellen. A nagy kérdés, hogy ki fog itt gólt lőni, és ilyen szempontból némileg jobban áll a vendégcsapat, amely után rutinos rókákra is számíthat, mint Pazzini és Cerci.

A Fiorentina hat új igazolással kezdett az Inter ellen az előző körben, de az első félidő egy tömény szenvedés volt a Violák számára, akik 0-3-mal távoztak a Giuseppe Meazza Stadionból. Most a Sampdoria ellen kellene javítani, amely 2004 óta nem nyert Firenzében, és szerintünk most sem fog, bár egy ikszre jó lehet.

A Fiorentina a Real Madrid elleni meccsel hangolt a hétvégi fordulóra

A Milan eddig öt tétmeccset játszott ebben az idényben, és még gólt sem kapott, igaz, a Craiova, Crotone, Skendija hármas azért nem számít félelmetesnek. Ilyen sorozatra utoljára 2006 őszén volt példa, akkor hat meccset sikerült lehozni kapott gól nélkül. Ha ez még nem volt elég érv a Milan mellett, akkor még eláruljuk, hogy a vasárnapi ellenfél, a Cagliari sorozatban 12 meccset bukott a San Siróban a piros-feketék ellen.

A Napoli tavaly meglepetésre kikapott az Atalantától otthon, de ha Sarri csapata komolyan gondolja, hogy idén elkapja a Juvét, akkor ebben az idényben nem dobhat el ilyen meccseket hazai pályán. Az Atalanta a Roma ellen nagyon impotens volt támadásban, viszont ebben a párharcban 2009 óta nem született 0-0-s végeredmény, úgyhogy érdemes lehet a gólokra fogadni.

A Spal a Lazio elleni bravúrdöntetlen után az Udinese ellen mutatkozik be hazai pályán, és minden esélye megvan arra, hogy négy ponttal álljon két kör után. A Spalban ezúttal kezdő lehet a nagy vándormadár, a 35 éves Borriello aki az előző szezonban 16 gólig jutott a Cagliariban. 

2017-08-26;55
2017-08-27;55