La Liga

Ha péntek, akkor gólok Hispániából!

A Celta Vigo és a Betis késő esti ütközete gólokat ígér, ráadásul ne felejtsük el, péntek lesz!

Oddsok a pénteki spanyol bajnokikra
   
  1 x 2
Real Sociedad-Villarreal 2.05 3.25 3.50
Betis-Celta Vigo 2.25 3.25 3.00

Két mérkőzést rendeznek péntek este a La Liga 2. fordulójában, a Real Sociedad a Villarrealt fogadja, míg a Betis a Celta Vigóval játszik Sevillában. Mi most utóbbival foglalkozunk, a statisztikák ugyanis rengeteg gólt ígérnek.

Az előző szezonban 15 pénteki mérkőzésen 49 gól esett, 12 alkalommal pedig mindkét fél betalált.

Egyik fél sem kezdte éppen jól az évet, a Celta hazai pályán kapitulált a Sociedad ellenében, míg a Betis Barcelonában kapott ki. Ennek ellenére nem lehetnek nagyon csalódottak a zöld-fehérek, hiszen egyáltalán nem játszottak rosszul a Nou Campban.

A csapatépítés problémájával azonban még mindkét mesternek meg kell küzdenie, hiszen Quique Setién és Juan Carlos Unzué személyében mindkét alakulatnál új tréner van. A trénereknek már csak azért sem könnyű a dolguk, hiszen mindkét keret alapos változásokon ment át, különösen az andalúz gárdánál volt nagy jövés-menés.

A formálódó csapatok ellenére azonban számíthatunk egy igen érdekes, lendületes kis mérkőzésre, hiszen a Celta Vigo évek óta szeret támadó futballt játszani, míg a Betisre jellemző, hogy hazai pályán sokkal bátrabban futballozik, mint idegenben.

A két csapat utolsó 12 meccséből hatszor is 1-1-re végeztek a felek, kilencszer pedig mindkét csapat szerzett gólt.

Noha a vendégek egyik legjobbja, John Guidetti nem léphet pályára sérülés miatt, vélhetően mindkét alakulat támadó szellemben, 4-3-3-as felállásban fut majd ki a pályára. Mindezek szellemében a mindkét csapat szerez gólt opció megalapozott tippnek tűnik, az elmúlt éveket nézve pedig akkor se legyünk különösebben meglepve, ha 1-1 lenne a végeredmény.

Betis-Celta Vigo
hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@1.70
[2580553] 2017-08-25 22:00:00 Betis - Celta Vigox;