Európa Liga

Kádár és Korcsmár csapatára is fogadunk - tippek az EL-re

A Dinamo Kijev, a Midtjylland és a Zenit Szentpétervár együtteseire fogadunk az EL-ben. Az odds közel háromszoros.

Kádárék portugál csapatot győzhetnek le csütörtökön. - Fotó: twitter.com

Dinamo Kijev-Marítimo
Tipp: Dinamo Kijev
Odds:
1.22@ Tippmixpro

Nem sikerült előnyt szereznie a visszavágóra a Dinamo Kijevnek, Kádár Tamásék gól nélküli remire voltak jók a Marítimo elleni odavágón. Ennek az eredménynek köszönhetően a visszavágón igyekezniük kell a hazaiaknak, hiszen, ha a portugálok betalálnak, akkor csak az esetben juthatnak be az EL-csoportkörébe, ha győznek.

A sikerre ugyanakkor minden esélye megvan az ukránoknak, hiszen már az odavágón is jobb volt a kijevi csapat, arról nem is beszélve, hogy ezúttal otthon játszhatnak, ami nagy előny. A Kijevnek ugyanis jól megy az Olimpiai Stadionban, idén mind az öt hazai tétmeccsét behúzta, a BL-selejtezőben például 3-1-re nyert a Young Boys ellen. Ezzel szemben a Marítimo gyengélkedik házon kívül, utolsó három idegenbeli meccsén gólt sem lőtt, legutóbb pedig január elején nyert vendégként.

Mindezek után úgy véljük, hogy a jobb erőkből álló Dinamo megnyeri a visszavágót, s bejut a sorozat csoportkörébe.

[2600489] 2017-08-24 18:45:00 Dinamo Kijev - Maritimox;

Zenit Szentpétervár-Utrecht
Tipp: Zenit Szentpétervár
Odds:
 1.25 @ Tippmixpro

A felek odavágóján meglepetésre az Utrecht 1-0-ra legyőzte a Zenit együttesét, így az orosz csapat győzelmi kényszerben lép pályára csütörtökön. Az első meccs egyébként kiegyenlített felek küzdelmét hozta, talán egy hajszállal Roberto Mancini csapata volt a jobb, azonban mégis a hollandok örülhettek a lefújást követően, hiszen Zakaria Labyad egy szerencsés góllal előnyhöz juttatta az Urechtet.

A visszavágón ugyanakkor már a Zenit lesz a pályaválasztó, a kék-fehérek pedig idén jól teljesítenek Szentpéterváron, augusztusban a Groznyijt 4-0-val, a bajnok Szpartak Moszkvát pedig 5-1-gyel küldték haza.

Noha idén az Utrecht nem szerepel rosszul, házon kívül az utóbbi egy-két évben nem tudott maradandót alkotni még Hollandiában sem. Egyébként is, a Zenit minden téren a vendégek előtt jár, így pedig szerintünk az oroszok megnyerik a visszavágót, s vélhetően be is jutnak a legjobb 48 közé.

[2600496] 2017-08-24 19:00:00 Zenit Szentpétervár - Utrechtx;

Midtjylland-Apollon Limasszol
Tipp: Midtjylland
Odds: 
1.65@ Tippmixpro

Korcsmár Zsolték 3-2-re elveszítették az Apollon Limasszol elleni első mérkőzést, avagy győzniük kell a visszavágón, ha ott akarnak lenni az EL-csoportkörében.

A dánok sikere egyébként abszolút nem lenne meglepetés, hiszen az odavágón a ciprusiak csak a 91. percben tudták kicsikarni a sikert. Ezúttal ráadásul ugye Korcsmárék lesznek hazai pályán, s az előrejelzések szerint, több mint 15 fokkal hűvösebb lesz az idő, mint egy hete, ami egyértelműen a skandinávok malmára hatja a vizet.

A Midtjylland otthoni környezetében egyébiránt pazarul teljesít idén, hiszen hatból hatszor nyertek Korcsmárék az MCH Arénában. Az Apollon házon kívül ugyanakkor szenvedni szokott, négy hete Aberdeenben is "megfázott", a skótok könnyedén verték a ciprusiakat.

Összességében azon a véleményen vagyunk, hogy a Midtjylland ledolgozza hátrányát, vagyis megnyeri a mérkőzést, s nagy valószínűséggel bejut az Európa Liga csoportkörébe.

[2600491] 2017-08-24 20:00:00 FC Midtjylland - Apollon Limassolx;
hatharom.com
Dinamo Kijev-Marítimo Dinamo Kijev
Zenit Szentpétervár-Utrecht Zenit Szentpétervár
Midtjylland-Apollon Limasszol Midtjylland
@2.52
Fogadási határidő: 18:45