Sportfogadás

Fordult a kocka, ezúttal a Partizan az esélytelen!

A Tippmixpro fogadóinak 84 százaléka szerint a Videoton legyőzi a Partizan Belgrád együttesét csütörtökön.

A fogadók szerint a Videoton legyőzi a Partizant a visszavágón. - Fotó: vidi.hu

Csütörtök este a felcsúti Pancho Arénában a Videoton a Partizan Belgrád csapatát fogadja, a találkozón pedig eldől, hogy lesz-e magyar együttes az Európa Liga csoportkörében!

Az odavágón a felek gól nélküli remit hoztak össze, ami a szerbeknek abból a szempontból mindenképp előnyös, hogy, ha betalálnak a visszavágón, akkor már a döntetlen is elég az üdvösséghez.

Ennek köszönhetően a Vidinek gyakorlatilag győzelemre kell játszania, vagy hátul tökéletesen kell, hogy működjön minden. Mint például a belgrádi odavágón, vagy az öt évvel ezelőtti, Trabzonspor elleni EL-playoff visszavágón, amikor másodjára is 0-0-t játszott a piros-kék csapat a török együttessel, és büntetőkkel harcolta ki a főtáblás szereplés jogát.

1x2    
Videoton Döntetlen Partizan Belgrád
2.35 2.95

2.90

A visszavágón már lehetnek szurkolók, sőt telt ház lesz a Pancho Arénában, ami feltüzelheti a játékosokat. Mindezek, illetve az odavágón mutatott produkciók alapján a bukmékereknél a Videoton számít egy hajszállal esélyesebbnek, hiszen átlagosan 2.35-szörös oddson fogadhatunk Marko Nikolics együttesére.

A    -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok is a Vidit favorizálják, méghozzá olyannyira, hogy a fogadók 84 százaléka (!) vár hazai győzelmet, a döntetlenre és a vendégek sikerére egyaránt a tétek nyolc százaléka tett fel pénzt. Reméljük ezúttal a magyar fogadóknak igazuk lesz, a Vidi legyőzi a Partizant, és bejut az Európa Liga csoportkörébe!

Te mit vársz a meccstől? Szavazatodat leadhatod alább!

VIdeoton - Partizan - Mindkét csapat szerez gólt?x;

[2600493] 2017-08-24 20:00:00 Videoton - Partizan Belgradx;