E-sport

Az LCS-csapatok becsülete – EU LCS Spring Promotion 2. hét

  • Thanatos

A múlt héten nagy pofont kaptak az LCS-csapatok, így most az a kérdés, hogy melyiküknek lesz esélye bennmaradni.

A múlt hét folyamán kezdetét vette a bajnokság, amelynek keretein belül lehetősége van az LCS alatti ligából a legjobbaknak a feljutásra, a leggyengébbek pedig kieshetnek az európai elitből. Óriási meglepetésre mind a két EU CS-csapat győzedelmeskedett a múlt héten, így egészen biztosan lesz új arc az LCS-ben jövőre… a kérdés már csak az, hogy egy vagy két csapat kerül kiütésre?

A torna formátuma:

Ahogyan előző cikkünkben azt részleteztük, a torna során aki 2 győzelmet szerez, bejut az LCS-be, 2 vereség esetén pedig az eggyel alacsonyabb CS-ben küzdhet majd jövőre az illető. Már csak 3 db Bo5-ös széria van hátra, a két LCS-csapat 1-1 vereséggel, a két CS-társaság pedig 1-1 győzelemmel rendelkezik.

Oddsok a mérkőzésekre
Schalke 04: 2.25 Giants Gaming: 1.57
Mysterious Monkeys: 1.90 Ninjas In Pyjamas: 1.80

Menetrend:

Aug. 24. Csütörtök 17:00 és 19:00

[1] S04 vs. GIA

[2] MM vs. NIP

Aug. 25. Péntek 17:00

[1] vesztese vs. [2] vesztese

Fotó: LoL News

Szakértői tipp:

Kétségtelen, hogy a tornán résztvevő két LCS-csapat egyáltalán nem mondható a legjobbnak, és nem véletlenül jutottak idáig. A múlt heti szakértői tipp megjósolta, hogy minimum 1 LCS-csapat kiesik, ám most mind a kettőnek a sorsa kérdésessé vált. Az MM vs. NiP küzdelmen sok múlik majd, a múlt alapján pedig az MM ezt könnyedén elhozza. A NIP esetében lehetett bízni a fejlődésben, és véleményem szerint nagy potenciállal rendelkeznek, de egyelőre úgy fest, hogy továbbra sem eléggé érettek az LCS-szerepléshez. A CS-csapatok pedig nagyon összeszedetten és jól játszottak. Elég kemény dió megjósolni a hátralévő mérkőzéseket, így tessék kritikusan kezelni a szakértői tippemet! Egészen biztos vagyok benne, hogy az MM mindent megtesz majd a bennmaradásért, de végül alulmarad a pénteki napon a S04 vs. GIA vesztesével szemben. Tanulván a múlt heti eseményekből a várható eredmények:

S04 3 - 1 GIA

MM 3 – 1 NIP

GIA 3 – 2 MM

Közvetítések:

Magyar nyelven: http://twitch.tv/magyarloltv

Angol nyelven: http://www.lolesports.com/en_US/


A megosztásokat köszönjük szépen a League of Legends Hungary, a League of Legends Fungary és a Magyar League of Legends közösségnek.