Barcelona

Messi és Neymar is Piquét szívatja

  • ivan

Bár Neymar viharos körülmények között hagyta el a Barcelonát, volt csapattársaival megmaradt a baráti viszony.

Hiába kérlelte egész Barcelona és ajánlotta fel Lionel Messi az Aranylabdát Neymarnak, a brazil támadó a távozás mellett döntött és gigászi pénzekért aláírt a francia PSG-hez. A párizsiaknál már el is kezdte a gólgyártást, a hétvégén a Toulouse elleni 6-2-es sikerből egy duplával vette ki a részét, két mérkőzés után már 3 találatnál jár és saját elmondása szerint boldogabb, mint valaha.

A beilleszkedés okozta nehézségek és a kemény edzések között azért akad idő a lazításra is. A közösségi oldalakra feltöltött képek szerint például kedden a katalán játékosok meglátogatták volt csapattársaikat, Neymart és Dani Alvest.

A haverkodás közepette Leo Messi és Neymar sem feledkezett meg arról, hogy picit odaszúrjon Piquének, aki amiatt került a piszkálódások középpontjába, hogy a Neymar-saga kellős közepén posztolt egy közös képet a brazillal, majd magabiztosan azt állította, hogy Neymar marad a Barcánál. Nos, mivel azóta tudjuk, hogy ez nem így lett, Piqué nagy öngólt rúgott, amire emlékeztették is őt a társak.

Messi például egy olyan képet töltött fel az Instagram-oldalára, amelyen az MSN-trió látható, a kép alá pedig azt írta, hogy "Volvió" azaz "visszatér".

 

Volvió @3gerardpique 😂😂😂

Leo Messi (@leomessi) által megosztott bejegyzés,

Neymar sem akart kimaradni a szívatásból, a brazil lemásolta Piqué ominózus szelfijét.

 

Se queda 😂🤙🏽 @3gerardpique

Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés,

Bár a Barcelona kedden jelentette be, hogy beperli Neymart a párizsi szerződése miatt, a jelek szerint a katalán klubvezetők hangulatkeltése nem igazán jutott el a játékosokhoz, akik továbbra is baráti viszonyt ápolnak egymással. Neymar egy másik feltöltött képén, Douglas, Suárez, Messi, Piqué, Neymar, Dani Alves és Rakitic pózol jó kedvűen. A klubok változnak, de a barátságok megmaradnak?

 

Amigos 🤙🏽

Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés,