Napi válasz

Igen vagy nem? Szavazzuk meg a nyerő tippet!

Csütörtökön eldől, hogy idén lesz e magyar résztvevője az Európa Liga csoportkörének, a Videoton 0-0-s állásból fogadja Felcsúton a Partizan Belgrádot. Az odavágóhoz hasonlóan ezúttal is arra teszünk kísérletet, hogy együtt kitaláljuk, mi lehet a nyerő tipp a találkozóra.

Jól indult a múlt héten indított 'Napi válasz' sorozatunk, hiszen a Partizan - Videoton Európa Liga-selejtezős párharc első mérkőzésére kiírt szavazásunkon győzött a többség és sikerült nyerő tippet találni a mérkőzésre.

A Napi válasz keretein belül mindig egy kétesélyes fogadást bocsájtunk szavazásra, amelyre a mérkőzés kezdetéig lehet voksolni.

A belgrádi odavágón az over/under fogadást szavaztattunk meg, amelyre összesen 177 voks érkezett be, a szavazatok 60 százaléka pedig az under vagyis a 2,5 gól alatti tippre érkezett. Mivel a mérkőzés 0-0-val végződött, így aki megfogadta a hatharom.com olvasóinak döntését, az egy 1.70-es szorzót csíphetett meg.

A felcsúti visszavágón is a gólokban látunk fantáziát, azonban ezúttal a 'mindkét csapat szerez gólt' opciót választottuk ki. Az igaz, hogy a 0-0-s első meccs miatt mindkét félnek muszáj a gólszerzésre törekednie, ugyanakkor az első rúgott gólnak óriási jelentősége lesz, ezért komoly taktikai csata várható a Pancho Arénában. Szóval a kérdés a következő: lesz gól/gól vagy nem?

Amellett, hogy mindenki leadhatja szavazatát a szerinte helyes tippre, a hozzászólásokban jöhetnek az érvek és ellenérvek is. Beszéljük ki együtt, mi lehet a nyerő tipp!

 

VIdeoton - Partizan - Mindkét csapat szerez gólt?x;
[2600493] 2017-08-24 20:00:00 Videoton - Partizan Belgradx;