Átigazolás

A Barcelonánál bejelentették Di Maríát, a katalánok mégsem boldogok

Egy vicces kedvű hekker feltörte a Barcelona Twitterét és bejelentette Di María érkezését.

Továbbra is várat magára az áttörés a Barcelona átigazolási szezonjában, ám könnyen lehet, hogy végül senkivel sem pótolják majd a Párizsba távozó Neymart. A katalán hívek azonban nem repesnek a boldogságtól, többen a vészharangokat kongatják, mivel nem hiszik, hogy a jelenlegi kerettel versenyre kelhet a Barca a Real Madriddal. Hogy ez tényleg így van-e azt az idő úgyis eldönti, mindenesetre az egyik korántsem etikus hekker szerint Ángel Di María lenne a megfelelő pótlása a 222 milliós brazilnak.

Fotó: Football Daily

A katalán gárda Twitter-fiókján ugyanis nemrég óriási bejelentés történt, vagyis hogy a Barcelona megszerezte a Real Madrid korábbi játékosát, Ángel Di Mariát. Az átigazolás kétségtelenül nagyot ütött volna, néhány perc alatt több ezren meg is osztották a bejegyzést, ám nem sokkal a posztot követően a katalánok már közleményben cáfolták a tényt és közölték, fiókjukat feltörték.

A hírre persze trollok százai csaptak le, többen pedig kiemelték, akkor már viccesebb lett volna Cristiano Ronaldo érkezését bejelenteni.

Úgy tűnik tehát, hogy Barcelonában kezd egy kicsit minden összeomlani. Azok után, hogy Neymar távozott, egyelőre nem sikerült megerősíteni a csapatot, ráadásul a brazil csillag körül nem csitulnak az indulatok és a hétvégi, Betis elleni győzelem sem nyugtatta le igazán a híveket.

Mindezek mellett aligha irigykedhetünk Ernesto Valverdére, akinek hétvégén a Deportivo Alavés ellen kell felkészítenie csapatát. Messiék győzelmére az asztúriai gárda ellen 1.25-szörös szorzóval fogadhatunk a    -n.