NB I

A zárt kapu ellenére bízunk a jó futballban

Zárt kapuk mögött fogadja az Újpest a Diósgyőrt az OTP Bank Liga 6. fordulójában. Ezt próbáljuk meg kihasználni.

Bár a csapatok között öt hely a különbség a tabellán, pontszámban csupán kettő a differencia, vagyis az Újpest egy győzelemmel megelőzhetné a miskolci alakulatot. Egyik csapat sem tudott nyerni a múlt héten, a fővárosiak félidei vezetésről kaptak ki a Bozsik Stadionban, míg a DVTK egy hajrágóllal mentett pontot a Puskás Akadémia ellen.

A fogadóirodáknál a pályaválasztó Újpest a találkozó esélyese, a lila-fehérek sikere 2.10-es szorzóval fogadható, míg a Diósgyőr győzelme pénzünk több mint háromszorosát érné.

1x2    
Újpest Döntetlen Diósgyőr
2.10 3.35 3.25

Ebben a párosításban meglehetősen izgalmas csatákat láthattunk az utóbbi években, a tavalyi évadban például a három találkozón összesen 15 gól esett. Újpesten legutóbb 2006-ban tudott nyerni a DVTK - vagyis nem tartozik a kedvenc helyszínei közé a Szusza Ferenc Stadion. Az MLSZ büntetése miatt azonban ezúttal üresek lesznek a lelátók, ez pedig mindenképpen esélyt adhat a vendégeknek.

ujpestfc.hu

A mérkőzés előtt nyilatkozó vezetőedzők egyébként hasonló forgatókönyvre számítanak, ami sok párharcot és nagy küzdelmet takar.

„Hasonló mérkőzésre számítok, mint a Budapest Honvéd elleni rangadó alkalmával. Ugyanakkor remélem, megtanultunk a leckét, amit a kispestiektől kaptunk. A szombati összecsapáson sok test-test elleni ütközetre számítok, valamint tisztában vagyunk vele, hogy ellenfelünk szereti a hosszú passzos játékot. Továbbra is uralnunk kell a labdát, és a saját játékunkat kell játszanunk. Saját stadionunkban meg kell nyerünk ezt az összecsapást" - idézi Nebojsa Vignajevicset az ujpestfc.hu.

[2538922] 2017-08-19 20:30:00 Újpest - Diósgyőrx;5

A miskolciakat irányító Bódog Tamás szerint két hasonló felfogású gárda feszül majd egymásnak, de ezzel együtt szeretnének három ponttal távozni a fővárosból.

„A szokásosnál is nehezebb most az Újpest ellen játszani, hiszen az idei évre Nebojsa Vignjevics nagyon jó csapatot rakott össze. Az Újpest egy erős és jó gárda lett, egy taktikailag jól felkészített együttessel fogunk találkozni. Nekik is megvannak az erősségeik, de megvannak a gyengéik is. Van egy jó csatáruk Novothny Soma személyében, és a széleken is gyors embereik vannak. Igyekeznek ők is támadó futballt játszani. Jó meccsre számítok, mert aránylag hasonló felfogásban játszik a két csapat. Minden meccsen nyerni szeretnénk, így ezúttal is három pontért utazunk Budapestre.”- fogalmazott Bódog.

Az tény, hogy két taktikailag remekül felkészített csapat meccséről beszélünk, ahol óriási szerepe lesz annak, hogy mennyire tudják minimalizálni a hibákat a felek. Véleményünk szerint háromesélyes ez a rangadó, ahol nüanszok is dönthetnek a három pont sorsáról, de egy döntetlen esetén sem rántanánk fel a szemöldökünket. Mindkét edző nyerni akar, ezért a gólszámra teszünk egy próbát.

Újpest - Diósgyőr
hatharom.com
Gólszám 2-3
@1.70
Fogadási határidő: 20:30
[2538922] 2017-08-19 20:30:00 Újpest - Diósgyőrx;
239099