Magyar foci

100 százalék! - így látja az esélyeket a Vidi-támadója

  • ivan

Marko Scepovics meglehetősen magabiztos nyilatkozatot adott. Vajon igaza lesz a szerb csatárnak?

Bár még csak öt forduló telt el a magyar bajnokság 2017-2018-as kiírásából, az már jól látható, hogy a Videoton idén is harcban lesz a bajnoki címért. A fehérváriak a címvédő Honvéddal karöltve vezetik a tabellát, ami tekintettel arra, hogy hogy ezekben a hetekben az Európa Liga selejtezőjében is szerepelnek, komoly fegyvertényként kezelhető.

A Videoton csütörtökön a Partizan Belgrád ellen már a csoportkörbe jutásért küzdhet, ha pedig túljut a szerb bajnokon, akkor 2012 után juthat be ismét magyar csapat az európai klubfutball elitjébe.

Hogy a Videotonnak hosszabb távon is meg kell e majd küzdeni a kettős terheléssel, az egyelőre még a jövő zenéje, mindenesetre az eddigi öt fordulóban át tudta hidalni ezt a problémát, az is igaz ugyanakkor, hogy dobogóesélyes csapattal még nem találkozott a bajnokságban.

Fotó: vidi.hu

A szezont remek formában kezdő Marko Scepovics a minap egy szerb portálnak adott interjút, amelyet a csakfoci.hu szemlézett. A Vidi szerb támadója a Partizan elleni EL-csata mellett beszélt Marko Nikolics vezetőedzőről és munkásságáról is, a 26 éves csatár szerint a tréner mentalitása miatt bajnokságot fog nyerni a Videoton.

"Sokkal érettebb csapat vagyunk, mint tavaly. Akkor rengeteg pontot elvesztettünk a „kisebb meccseken. Nikolics azonban magával hozta a győztes mentalitást.

Keményebben dolgozunk, és minden apró részletre odafigyelünk, ezért szerintem 100 százalék, hogy bajnokok leszünk - fogalmazott Scsepovics.

A piros-kékek házi gólkirálya tehát nagyon magabiztos, ám mondandóját némileg alátámasztja az állami fogadóiroda legutóbbi oddsfrissítése is. A hétvége után a Videoton immáron egyértelmű esélyese az aranyéremnek, a már négy döntetlent számláló Ferencváros egyre inkább leszakad a fehérváriaktól.

A két együttes között jelenleg négy pont a különbség a tabellán, ami a bajnokság ezen szakaszában semmisnek tekinthető - talán ennek tudható be, hogy a címvédő Honvédot továbbra is a Fradi mögé sorolják az oddsmesterek. A kispestiek az edzőváltás után is sorban nyerik a meccseiket, a magyar fogadóirodában jelenleg ötszörös pénzt fizetne a címvédésük.

Ki nyeri az NB I-et?
   
Videoton 2.00
FTC 3.50
Honvéd 5.00
Újpest 15.00
Vasas 15.00
Diósgyőr 15.00
Szerinted melyik csapat nyeri az NB I 2017/18-as szezonját?x;

Ezen a héten már csütörtökön megkezdődik a forduló, a Ferencváros a Haladás fogadja a Groupama Arénában. Az OTP Bank Liga 6. fordulójának párosításairól, szorzóiról és esélyeiről ebben a cikkünkben foglalkoztunk!

239099