NB I

Közeleg a Fradi-ultrák visszatérése

  • ivan

Úgy tűnik, hamarosan pont kerülhet az évek óta húzódó ellentétre és a Ferencváros kemény magja visszatérhet a stadionba.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, július elején újra tárgyalóasztalhoz ült a Ferencváros elnöke és a B közép vezetősége, hogy ismét megpróbáljanak megoldást találni a Fradi-szurkolók körül kialakult patthelyzetre. Mint ismert, a Ferencváros által alkalmazott, teljesen egyedi vénaszkenneres beléptetés miatt a zöld-fehér ultrák bojkottálják a Fradi hazai mérkőzéseit.

1x2    
FTC Döntetlen Haladás
1.50 3.90 6.30

A FradiMob vasárnapi beszámolója szerint a felek egy lépéssel most közelebb kerültek a megoldáshoz, a portál pedig azt írja, akár még ebben a hónapban lezáródhatnak a tárgyalások és a kemény mag hamarosan visszatérhet az arénába.

A szurkolói portál szerint a Fradinál augusztusban stadiontesztet tartottak, ahol azt próbálták ki, hogyan működhetne egyszerre a szkenneres és a nem szkenneres beléptetés is.

Hogy pontosan milyen feltételek mellett térhetnek vissza az ultrák a Fradi meccseire, azt egyelőre nem lehet tudni, de a fentiek alapján úgy tűnik Kubatov Gábor klubelnök hajlandó engedményeket tenni.

A bajnokságban egyelőre gyengélkedő Fradi hétvégi meccsét alig több mint ötezren tekintették meg a Groupama Arénában.

239099
[2538913] 2017-08-17 18:00:00 Ferencváros - Haladásx;