NB I

Nyerni tud végre a Puskás Akadémia?

A Diósgyőr együttese Debrecenben fogadja a Puskás Akadémia gárdáját.

Az 5. forduló egyik legérdekesebb találkozóját Debrecenben rendezik, ahol is az albérletes Diósgyőr fogadja a szezont pocsékul kezdő Puskás Akadémiát. Pintér Attila csapatának nyaka körül szorul a hurok, míg a miskolciak egy kínos, balmazújvárosi kudarcot követően igyekeznek kiengesztelni a szurkolókat.

   
Diósgyőr Döntetlen Puskás Akadémia
2.00 3.25 3.60

A hét közben fontos erősítést jelentettek be Miskolcon, Bódog Tamásék megszerezték Kocsis Gergőt a DAC-tól, akinek fontos szerep juthat egykori csapata ellen.

"Elégedett nem lehetek a legutóbbi mérkőzés után, mindenkiben bőven van hiányérzet. Feszült mérkőzést várok a Puskás Akadémia ellen, mindenképpen izgalmas találkozó lesz. A csapat felkészült és javítani akar, jobban akarunk kinézni, mint a múlt hétvégén.

Levontuk a következtetéseket és tudatosítottuk a játékosokban, hogy közelebb kell állni az emberekhez, többet kell futni, jobban kell küzdeni. A védekezésünk egyáltalán nem volt rendben, ezen pedig úgy vélem, Kocsis Gergő tud majd javítani" - nyilatkozta Bódog.

[2538911] 2017-08-12 18:00:00 Diósgyőr - Puskás Akadémiax;5

A miskolciak támadója, Busai Attila is javításról beszélt, kiemelve, hogy a felcsúti csapat még nem ért össze, ebből pedig előnyt kovácsolhatnak.

"Jól sikerült az első három mérkőzés, az utolsó találkozón viszont szétestünk a végére. Győzelmet nem érdemeltünk, de ekkora különbség nem volt a felek között. Nagyon nehéz találkozóra számítok, nagy a nyomás a Puskás Akadémián, de nekünk meg ki kell javítanunk a múlt heti kudarcot. Bízom a győzelemben.

Jó tudott erősíteni a Puskás, remek játékosokat igazoltak, de csapatként még nem funkcionálnak úgy, az újaknak még be kell illeszkedniük" - mondta a támadó a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

A vendég Puskás játékosai nem kevésbé lehetnek csalódottak, hiszen négy mérkőzést követően egy pont árválkodik a gárda neve mellett. A Diósgyőr elleni meccsre készülve Spandler Csaba, a felcsútiak játékosa úgy nyilatkozott, a Honvéd elleni 0-2 alkalmával ellenfelük felé tudtak nőni, így ha ezt a játékot tudják bemutatni a DVTK ellen is, az elég lehet a három pont megszerzésére.

Rossz hír lehet azonban az újoncnak, hogy a két csapat utolsó öt meccsét egyaránt a pályaválasztó nyerte, ráadásul mindig egyetlen góllal. Most azonban kicsit más lesz a helyzet, hiszen a DVTK-stadion helyett a Nagyerdőben fogadják a miskolciak a Puskás Akadémiát.

Kétségtelen, hogy izgalmas, szoros mérkőzés várható, két hasonló képességű csapat lép pályára. A Puskás Akadémiánál még néhány kudarc és Pintér Attila állása lesz a tét, míg a DVTK-nál szeretnék visszakapni az első három játéknap látott játékot. Mindezek fényében győztest nehéz lenne tippelni a mérkőzésre, viszont a gólváltásban szinte biztosak lehetünk.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@1.60
[2538911] 2017-08-12 18:00:00 Diósgyőr - Puskás Akadémiax;
2017-08-12;212
239099