Atlétikai vb

Jön Usain Bolt utolsó futása!

A jamaicai világklasszis a londoni világbajnokság 4x100 méteres síkfutás váltójában áll utoljára rajthoz.

Az utolsó futása jön Boltnak.

Nem történt meglepetés a 2017-es londoni atlétikai világbajnokság kilencedik napjának délelőttjén, hiszen a papírformának megfelelően az amerikai és a jamaicai 4x100 méteres síkfutás férfi váltó is sikeresen kvalifikálta magát a szombat esti döntőre.

Az első előfutamot az amerikai csapat nyerte 37.70 másodperccel, míg a másodikat a jamaicai csapat 37.95-tel. Utóbbiban szerepel a sportág királya, a nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Bolt, aki a világbajnokság után visszavonul az atlétikától, így az utolsó futására készül szombat este.

Igen kemény és szoros verseny várható az amerikai és a jamaicai gárda között, hiszen az előbbi váltóban található például az a Justin Gatlin és Christian Coleman, akik egy hete 100-on, egyéniben megelőzték Boltot.

A szoros befutót a fogadóirodák is alátámasztják szorzóikkal, hiszen többnyire egál oddsokat kínálnak a jamaicai és az amerikai váltóra is, a     szerint viszont Gatlinék a favoritok, akikre 1.70-szeres szorzót kínál az állami iroda, míg Boltékra 1.90-szeres oddson lehet fogadni.

Usain Bolt utolsó futását az M4 Sport 22:45-től élőben közvetíti!

Ki végez előrébb (4x100 m síkfutás férfi váltó)?  
Jamaica USA
1.90 1.70