Premier League

Győzelemmel kezdhet a Chelsea - tippek a Premier League-re

A Chelsea, a Manchester City és a Southampton meccsire fogadunk szombaton. Az odds két és félszeres.

Győzelemmel kezdhet a Chelsea. - Fotó: twitter.com/chelseafc

Chelsea-Burnley
Tipp: Chelsea
Odds:
1.20 @ Tippmixpro

A Premier League első fordulójának legegyértelműbb meccsét a Stamford Bridge-en rendezik, ahol a címvédő Chelsea a Burnley együttesét fogadja. A vendégek az elmúlt idényben házon kívül az egyik leggyengébbek voltak, mindössze egyszer tudtak nyerni. A gárda ráadásul elveszítette legfontosabb láncszemét, Michael Keane-t, aki az Evertonba igazolt.

Ezzel szemben a Chelesa parádézott hazai pályán az elmúlt idényben, s noha az Arsenal elleni Szuperkupa-meccse nem sikerült, egyértelmű, hogy a Kékek a szombati ütközet esélyesei. Egyrészt ugye jól igazolt Antonio Conte csapata, másrészt biztosan csak Eden Hazard marad ki, s noha a belga az egyik legjobbja a londoniaknak, még nélküle is óriási a különbség a felek között.

Mindezek után azon a véleményen vagyunk, hogy ha nem is nyer 3-0-ra a Chelsea a Burnley ellen, mint tavaly, a londoniak minden gond nélkül otthon tarthatják a három pontot.

[2522745] 2017-08-12 16:00:00 Chelsea - Burnleyx;

Southampton-Swansea
Tipp: Southampton
Odds:
 1.60 @ Tippmixpro

Az előző szezonban nyolcadik helyen végzett Southampton, a 15., ugyanakkor végig a kiesés ellen küzdő Swansea-t fogadja szombaton. A hazaiak ezúttal is ott lehetnek a közvetlen élmezőny mögött, köszönhetően annak, hogy a déliek minden kulcsjátékosa maradt a csapatnál, a kispadra pedig megnyerték a fiatal, ugyanakkor roppant tehetséges Maruicio Pellegrinót mesternek. A gárda felkészülése jól sikerült, a főpróbán például a Sevilla együttesét győzték le 2-0-ra.

A vendégek sem panaszkodhatnak, a felkészülésük jól sikerült, múlt héten a Sampdoriát verték 4-0-ra az utolsó edzőmeccsükön. Azonban, ha csak egy kicsit is, de gyengült a csapat a nyáron, ráadásul Paul Celment mester a nyitómeccsen Nathan Dyer, Fernando Llorente, Tammy Abraham és Ki Szung Jung szolgálataira biztosan nem számíthat sérülés miatt.

A Szenteknek egyébként is jól megy hazai pályán a Hattyúk ellen, ez, illetve a fentebb elhangzottak végett nem lenne meglepő, ha a felek hétvégi meccsét ismét a Southampton nyerné meg.

[2522750] 2017-08-12 16:00:00 Southampton - Swanseax;

Brighton-Manchester City
Tipp: Manchester City
Odds: 
1.30 @ Tippmixpro

A Chelsea-hez hasonlóan a másik nagyágyú, a Manchester City is győzelemmel kezdheti a Premier League-t. Pep Guardiola együttesére veszélyes meccs vár, hiszen az újonc Brighton otthonába utazik. Ugyanakkor a hazaiak hiába igazoltak jól a maguk szintjén, nem ütik meg az élvonal szintjét, az egyik leggyengébb játékoskeretet tudhatja magának a Brighton.

Ezzel szemben a Cityé a legértékesebb Angliában, a gárda felkészülési meccsei jól sikerültek, hiszen többek közt a Real Madridot is 4-1-re győzték le a manchesteriek. Komoly hiányzója pedig nem lesz az Égszínkékeknek, s az elmúlt idényben házon kívül remekül teljesítettek Guardioláék.

Szombaton tehát minden a City mellett szól, ráadásul az ilyen kaliberű meccseket kíméletlenül be kell húznia a csapatnak, ha bajnok akar lenni. Szerintünk nem is hibázik a manchesteri alakulat az Amex Stadionban.

[2522744] 2017-08-12 18:30:00 Brighton - Manchester Cityx;
hatharom.com
Chelsea-Burnley Chelsea
Southampton-Swansea Southampton
Brighton-Manchester City Manchester City
@2.50
Fogadási határidő: 16:00