E-sport

Sorsdöntő mérkőzések és tét nélküli összecsapások - az EU LCS alapszakaszának utolsó hete

  • Thanatos
megosztom

Szakértőnk, Thanatos elemezte az EU LCS alapszakaszának utolsó hetét, köztük az UOL-H2K derbit is.

A tegnapi nap folyamán elstartolt az EU LCS 10. hete, amely az alapszakasz végét jelenti. Az A csoportban kizárólag tét nélküli mérkőzések lesznek, hiszen minden helyezés eldőlt már, változtatásra nincs mód. A B csoportban ezzel szemben pont az nem dőlt el, hogy ki lesz az első helyezett és kerül be rögtön az elődöntőbe. Jöjjön az utolsó hét két kiemelt mérkőzése!

EU LCS 10. Hét

Alap információk:10 csapat küzd egymással 2 csoportba osztva. Minden mérkőzés BO3 szériában történik, tehát 2 győzelemig tart. Az alapszakasz 10 héten keresztül zajlik, amelyet követ a rájátszás, ahova az első 3-3 helyezett jut be. Meccsnapok és kezdés a héten: Csütörtök 17:00, Péntek 17:00, Szombat 17:00 és Vasárnap 17:00

Jelenlegi állás:

Kiemelt mérkőzések:

G2 vs. FNC [Szombat~20:00]

Az A csoport két titánjának összecsapása elég izgalmasnak ígérkezik, sokan az EU LCS Döntőjét látják bele, amelyre kétségtelenül minden esély megvan. Egy kicsit a jelenben és a realitás talaján maradva, ennek a mérkőzésnek már semmilyen tétje nem lesz. Nehéz lenne meghatározni, hogy melyik társaság lehet majd a nagyobb „troll”, a csütörtöki mérkőzések azért megmutatták, hogy hajlamosak kevésbé odafigyelni és hibázni. Személy szerint bízok abban, hogy nem fogják teljesen félvállról venni a dolgokat, hiszen két piszokerős csapat ütközetét láthatjuk, nekik is jó gyakorlási lehetőség, hiba lenne ezt nem komolyan venni! Összességében a FNC győzelmét látom esélyesebbnek, mert ők nagyobb pofont kaptak csoportjuk utolsó helyezésétől az előző napokban, így feltétlen bizonyítani akarnak majd, a G2 pedig nem feltétlen lesz képes 2 mérkőzésen is megállítani a dühös FNC dózert.

Thanatos-tipp: G2 1 - 2 FNC

Oddsok a kilencedik hétre
Mysterious Monkeys: 8.00 H2K: 1.062
Unicorns of Love: 1.14 Team Vitality: 5.00
ROCCAT: 3.00 Misfits: 1.36
Fnatic: 1.66 G2 Esports: 2.10
Team Vitality: 3.75 Splyce: 1.25
H2K: 1.66 Unicorns of Love: 2.10

UOL vs. H2K [Vasárnap~20:00]

Na EZ a küzdelem lesz A Széria. A B csoport 1. helyéért megy a csata, és ugyan van 1-1 összecsapásuk a srácoknak, de elég kellemetlen lenne, ha egy ilyen elbotlás miatt veszíteni el fontosságát ez a csata. Jelenlegi formájában mind a két csapat nagyon erős és bőven kétélű ez a küzdelem. Nagyon sokáig nem tudta az UOL soha sem megverni az H2K-t, viszont az utóbbi időben néha szinte könnyedén átgázolt rajtuk. Feltehetőleg most nem lesz ilyen egyszerű dolga az unikornisoknak, és bátran állítom, hogy ez a küzdelem piszok izgalmas lesz. Ez fogja lezárni az EU LCS Nyári Évadának alapszakaszát, ez döntheti el a csoportelsőség kérdését és arra is nagy hatással lesz, hogy kinek, mennyit kell majd küzdenie a VB-re való kvalifikációért. Gondolom mondani sem kell, hogy kihagyhatatlan dologról beszélünk, amennyiben egy meccset néz meg valaki az EU LCS-ből a héten, akkor ez legyen az!

Thanatos-tipp: UOL 2 – 1 H2K

Összefoglaló a kilencedik hét UOL-SPY meccséről

 
Ha érdekel, hogy teljesítenek az E-sport tippek, látogasd meg fórumunkat!

Többi mérkőzésre tippek:

MM vs. H2K [Péntek 17:00] 0–2

UOL vs. VIT [Péntek~20:00] 2–1

ROC vs. MSF [Szombat17:00] 2 - 0

VIT vs. SPY [Vasárnap17:00] 1–2

Közvetítések:

Magyar nyelven: http://twitch.tv/magyarloltv

Angol nyelven: http://www.lolesports.com/en_US/


A megosztásokat köszönjük szépen a League of Legends Hungary, a League of Legends Fungary és a Magyar League of Legends közösségnek.

megosztom