Angol foci

Még el sem kezdődött a szezon, az Arsenal már bajban van

Töménytelen mennyiségű hiányzóval számolhat Arséne Wenger a pénteki bajnoki előtt.

Pénteken megkezdődnek a Premier League 2017/18-as szezonjának küzdelmei a meccsdömpinget egy Arsenal-Leicester City rangadóval kezdjük. Noha az Ágyúsok tavaly csupán a csalódást keltő ötödik helyen végeztek, idén annyi könnyebbséggel számolhatnak Wengerék, hogy nem kell különösebben figyelniük az európai kupasorozatra. Ám már a nyitány sem ígérkezik sétamenetnek, hiszen az Ágyúsok több kulcsjátékosukat is nélkülözni kénytelenek.

   
Arsenal Döntetlen Leicester
1.40 4.50 6.80

Mint arról az egyik angol lap beszámol, Alexis Sánchez nem csak a Rókák ellen nem léphet pályára, de jövő héten a Stoke City ellen sem lesz bevethető. A chilei gólvágó mellett Aaron Ramsey, Mesut Özil, Shkodran Mustafi, Gabriel, Santi Cazorla, Jack Wilshere, Francis Coquelin és Per Mertesacker is ilyen-olyan problémával küzd.

Ennek fényében a francia mesternek nem lesz könnyű dolga, hogy ütőképes kezdőt állítson ki, jelen forgatókönyv szerint a 3-4-3-as felállásban a Cech - Holding, Monreal, Kolasinac - Bellerin, Elneny, Xhaka, Oxlade-Chamberlain - Welbeck, Lacazette, Iwobi tizenegynek szavazhat majd bizalmat. Másik lehetőség ugyanezen játékosok 4-2-3-1-es formációja.

A friss Szuperkupa-győztes Arsenal mindazonáltal kedves ellenfelet kapott magának az első körben, hiszen a Leicester City ellen az 1975 óta lejátszott 18 londoni találkozón csak egy pontot szereztek a Rókák.

Lacazette-ék sikerére most 1.40-es oddsot fizet a  .

2017-08-11;47
2017-08-12;47
2017-08-13;47