Sportfogadás

Ennyire egyértelmű a portugál rangadó?

A fogadók 93 százaléka szerint a Benfica hazai pályán biztosan legyőzi a Braga együttesét a portugál liga nyitókörében.

A Benfica a Portugál Szuperkupa megnyerésével hangolt a bajnoki rajtra. - Fotó: twitter.com/slbenfica

Vasárnap kezdődött meg a portugál bajnokság, az első forduló pedig igen hosszúra nyúlik, hiszen szerdán a Porto-Estoril és a Benfica-Braga meccsekkel fejeződik be. Utóbbi ütközet gyakorlatilag rangadónak számít a luzitánoknál az utóbbi években, ugyanis amíg a hazaiak a bajnoki címért, addig a vendégek a dobogóért küzdenek.

Mindezek tudatában nem is csoda, hogy ezzel a derbivel zárul a Primeira Liga első fordulója, ahol a hazaiak az esélyesebbek. Köszönhetően annak, hogy a lisszaboniak anyagi lehetőségei lényegesen jobbak, s noha a Benfica elveszítette Edersont, Lindelöföt és Semedót is a nyáron, még így is bőven a Braga előtt jár. Az egymás elleni eredmények pedig önmagukért beszélnek, hiszen a két együttes utolsó hét közös meccsét rendre a lisszaboniak nyerték, az Estádio da Luzban pedig az utolsó öt ütközeten rendre hazai siker született, a 15-3 gólkülönbség pedig csak hab a tortán.

A hazaiak egyébiránt a Portugál Szuperkupa megnyerésével hangoltak a mérkőzésre, míg a vendégek kétszer is 1-1-es remit játszottak a svéd AIK együttesével, amelyet végül hosszabbítás után ejtettek ki az Európa Ligából, vagyis a forma alapján is a Benfica az esélyesebb.

1x2    
Benfica Döntetlen Braga
1.30 4.50

8.00

Mindezek után nem csoda, hogy a bukmékereknél a Benfica a favorit, mivel átlagosan 1.30-szoros oddson fogadhatunk a hazai sikerre. A    -n közzétett statisztikák alapján pedig igen egyértelmű meccsre van kilátás, hiszen a fogadók 93 százaléka (!) vár hazai győzelmet, a döntetlenre a tétek hat, míg a vendégek sikerére a fogadók mindössze egy (!) százaléka tett fel pénzt. Tényleg csak a különbség a kérdés a szerda esti portugál rangadón?

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

[2559011] 2017-08-09 22:00:00 Benfica - Bragax;