Nemzetközi foci

Segítünk Neymarnak, hogy a legjobb legyen - Pastore

  • varin

Az argentin sztár örömmel mondott le a 10-es mezről Neymar kedvéért.

Minden, de tényleg minden Neymar körül forgott az elmúlt napokban a futball világában. A brazil csillag 222 millió eurós átigazolását sokan még a mai napig nem hiszik el, ám a Barcelonától érkező szupersztárt hétvégén már be is mutatták az Amiens elleni bajnoki előtt. Már azt is tudjuk, hogy Neymar a 10-es mez boldog tulajdonosa lesz a PSG-nél, ám ehhez Javier Pastore beleegyezése is szükségeltetett.

Neymar bemutatása

"Egyáltalán nem volt nehéz döntés odaadni a 10-est Neymarnak. Már napokkal ezelőtt megkért a sportigazgatónk, Antero Henrique és rögtön igent mondtam. Szüksége van a csapatnak egy olyan 10-esre, mint Neymar, ez rendkívül fontos dolog. Én a magam részéről szívesen játszom majd a 27-esben, és megtiszteltetés volt olyan játékosok között felvenni a 10-est, mint Zlatan és Neymar" - nyilatkozta Pastore.

A 25 éves játékos a 30 millió eurós éves fizetés mellett nem titkoltan azért igazolt a PSG-hez, hogy ott szintet lépve akár Aranylabdát is nyerjen, Pastore szerint ehhez pedig remek társak állnak szolgálatára a francia klubnál.

"Fantasztikus, hogy leigazoltuk őt, a világ egyik legjobb játékosa, nagyon boldogok vagyunk. Reméljük, megkapja a kellő szabadságot a pályán és segít minket minden címet begyűjteni a szezonban.

Nem gondolom, hogy sokat változik majd a játékunk, amely így is nagyon hasonlított a Barcelonáéhoz. Az egész csapat segítségére lesz, hogy a világ legjobb játékosa legyen" - mondta az Amiens ellen is gólt szerző argentin.

A párizsiak tehát győzelemmel indították az évet, ám Neymar debütálására még várni kell egy hetet. A francia ezüstérmes gárda hétvégén a Guingamp otthonába látogat, a hírek szerint ekkor már pályára is lép a 25 éves játékos.

Európai Szuperkupa
   
Real Madrid Döntetlen Manchester Utd.
1.90 3.45 3.80