Sportfogadás

Országos egyes a nap mérkőzése?

A Bundesliga 2-es találkozón nehéz elképzelni, hogy ne jöjjön be a Tippmixpro-fogadók jóslata.

Néhány portugál, egy román és egy paprikásan izgalmasnak ígérkező Ruanda-Szudán mérkőzés mellett már-már kimagaslani látszik a kínálatból a hétfői nap legérdekesebb mérkőzése, a Bundesliga II-es St. Pauli-Dynamo Dresden találkozó. Az esélyek igencsak egy irányba mutatnak, ám mégis igen jó oddson kaphatjuk el a hazai csapat győzelmét, melyre a     fogadóinak többsége is voksolt.

Fotó: MoPo

Noha az előző szezonban a drezdaiak végeztek előrébb a tabellán, egyértelműen a Pauli várhatja optimistábban a találkozót. A Kalózok ugyanis utolsó 12 meccsükből 11-et megnyertek, amely még akkor is dicséretre méltó teljesítmény, ha ebbe négy felkészülési találkozó is vegyült. Olaf Janssen fiai egy igazi meglepetésgyőzelemmel, a Bochum idegenbeli legyőzésével nyitották a szezont, így a szurkolók joggal reménykednek a hazai nyitányt megelőzően is.

Fotó: www.tippmixpro.hu

Ebben a felállásban ráadásul igen jellemző volt az elmúlt években a hazai siker, 2011 óta mindössze egyszer nem a pályaválasztó húzta be a mérkőzést, ekkor a St. Pauli tudott nyerni a szász fővárosban, ám az utolsó négy találkozót mind megnyerte otthon a hamburgi alakulat.

Mindezek fényében megértjük a     fogadóit, akiknek 99%-a voksolt az 1x-re és mindössze néhányan merték behúzni a 2-est a német másodosztályú derbire.

Vajon most is igaza lesz az ezerfejűnek, vagy a Dresden ponttal távozik a Millerntor-Stadionból?

[2544235] 2017-08-07 20:30:00 St. Pauli - Dynamo Dresdenx;