NB I

Ki fogadna a Fradira ilyen oddson?

  • varin

Megjöttek az NB I 6. fordulójának oddsai, néhány esetben meglepő számokat láthatunk.

Négy forduló elteltével nem lehet különösebben elsöprő meglepetésekről beszélni az OTP Bank Ligában, élen áll a Videoton és a Honvéd, míg a hátsó régiókban az előzetesen is gyengébbnek tartott gárdákat találjuk. Az ötödik fordulóban az oddsok alapján hat hazai győzelem lenne a papírforma, ám néhány esetben talán kicsit elméretezte a szorzókat a magyar állami fogadóiroda.

Oddsok az ötödik fordulóra
   
  1 x 2
Haladás-Balmazújváros 1.90 3.40 3.80
FTC-Paks 1.45 4.00 7.10
Diósgyőr-Puskás Akadémia 2.10 3.35 3.25
Honvéd-Újpest 2.05 3.35 3.35
Vasas-Mezőkövesd 1.65 3.50 5.30
Videoton-Debrecen 1.45 4.00 7.10

Leginkább talán a Fradi alacsony szorzóján csodálkozhatunk el, hiszen a zöld-fehérek rendkívül hektikus teljesítményt nyújtanak idén. Ha Thomas Doll fiai nem javulnak fel nagyon a hétvégi, debreceni játékukhoz képest, aligha győzik majd le az idén csak egy vereséget jegyző Paksot. Tavaly a fővárosi zöld-fehérek mindössze egy pontot szereztek Csertői Aurél csapata ellen, két éve azonban kilencet is, amely mellé párosult 12 gól. Véleményünk szerint szoros mérkőzés várható, a Fradiból aligha szakad ki egy hasonló gála, mint a Mezőkövesd ellen, így az 1.45-ös odds semmiképpen sem olyan szám, amennyiért megéri bízni a budapesti csapatban.

Az ötödik fordulóban a hat mérkőzésből mindössze két esetben rendezik meg ténylegesen a hazai csapat pályáján a találkozót, a Haladás, a Diósgyőr, a Vasas és a Videoton is albérletes lesz.

Szintén izgalmas lehet a két újonc idegenbeli kirándulása, a Balmazújváros Sopronban játszik a Haladás ellen, míg a Puskás Akadémia Debrecenbe utazik, hogy összecsapjon a DVTK-val. A két feljutó eddig igen hektikus teljesítményt nyújtott, így előzetesen nehéz lenne jósolni a mérkőzésükre.

Első ránézésre hazaira áll a Vasas és a Honvéd bajnokija is, az angyalföldiek a Mezőkövesdet, a címvédő pedig az Újpestet fogadja.

A hétvége rangadóját a 21. század két vidéki sikercsapata, a Videoton és a Debrecen vívja Felcsúton. Az elmúlt hétvégén mindkét fél elégedetten konstatálhatta eredményét, hiszen a fehérváriak jó játékkal múlták felül a Mezőkövesdet, míg a Loki értékes pontot zsebelt be a Fradi ellen. Néhány nappal a Partizal elleni EL-selejtezőt követően azonban kérdéses, milyen csapattal lép pályára a listavezető, így a hazaiakra kínált 1.45-ös szorzó még akkor is óvatosságra int minket, ha tudjuk, a két csapat utolsó hét bajnokiját egyaránt megnyerte a Vidi.

2017-08-12;212
2017-08-13;212
239099